12/24 anonim válasza:
10-es jelentettelek. Szerintem te az a hajnali kérdező vagy, aki a kutyádat harcoltatnád, és zoofília gyanús is vagy. Mind a kettő bűncselekmény. Jelentve vagy újra!
13/24 anonim válasza:
Igen! Biológiai jelentése van. Öszvér, mivel a ló és a szamár vérvonalából adódott össze a genetikája. Így már érted? Csak tippem szerint ezért nevezik így, hogy öszvér.
14/24 anonim válasza:
14-es, ebből még mindig nem derül ki, hogy hogy alakult ki maga a szó.
15/24 anonim válasza:
#14: Esetleg össz-vér. ÖSSZekeveredik a VÉRvonal
16/24 A kérdező kommentje:
Mit írjak?
2021. ápr. 20. 10:34
17/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem ide akartam írni a 10:34 est!
2021. ápr. 20. 10:35
18/24 anonim válasza:
15: ja értem. Szóval nyelvészek között felmerült ez az etimológiai is, de nagyrészt elvetették. Iráni eredet valószínűsíthető, de igazából ismeretlen eredetű szó.
19/24 anonim válasza:
Össz-vér-->összekeveredett vér
Fer-enc--> fermentációs enciklopédia
Eg-ér--> egészséges érrendszer
De-gu--> delfin guba
Mar-git--> marha gitár
Sko-da--> Skopje dal
Ez-üst--> Ezékiel üstje
20/24 anonim válasza:
15-ös ezt írtam, csak máshogy fogalmaztam. Olvasd el újra. Az hogy azt írtam összeadódik nem írtam rosszat, hiszen összeadódnak a genetikai tulajdonságok, de ugyanakkor a különbözőségek is, aminek következménye a terméketlen utód az öszvér, ami szaporodásra képtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!