Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nevelhetetlen Staffordshire....

Nevelhetetlen Staffordshire. Mit csináljak vele, ha harap?

Figyelt kérdés
Nagyon bután ,,játszik", ha felsikítok, hogy fáj, nem érdekli. Ha visszaütök, még butább lesz. Ha befogom a száját, vagy ha a szőrénél fogva odébb rakom, akkor is. Tiszta seb a kezem, bármit csinálok, még harapósabb lesz. 2 hónapos... Mit tegyek?
2019. ápr. 20. 07:07
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
98%
Kutyaiskola
2019. ápr. 20. 07:26
 2/53 A kérdező kommentje:
2-es, egy hét múlva viszem. Csak nem akarok kéz és láb nélkül menni oda...
2019. ápr. 20. 07:27
 3/53 anonim ***** válasza:
59%

Legközelebb ne sufni kutyát válassz, ha mégis akkor ne küllemre.

Grabancánál vidd földre egy határozott 'nem'. Tilts minden olyan viselkedést, amit a későbbiekben nem akarsz. Légy következetes, határozott.

Nekem egy kérdésem van: Miért pont staffordot sikerült venni?

2019. ápr. 20. 07:43
 4/53 anonim ***** válasza:
90%

2 hónapos, még nem tudja, hogy mit jelent a nem. Ezt kellene neki legelőször megtanítani. Az én labim annó azzal szórakozott, hogy mindenkinek levadászta a lábát otthon. Elkapta a zoknit/nadrágot és azt akarta tépni, de volt, hogy a lábunkba harapott. Ilyenkor mindíg az oldalára borítottam (csak finoman lenyomtam a földre), és amíg meg nem nyugodott, ott tartottam ( nem szorítottam, csak engedtem, hogy felkeljen). Előtte persze mondtam neki, hogy nem. Az anyakutyák is mindíg felborítják a kölyköket, ha valami olyat csinálnak ami nem jó, ezért pontosan tudni fogja, hogy mivan. Ezt összekapcsoltam a 'nem' szóval, egész hamar rájött, hogy ha akkor abbahagyja, amikor tiltom, akkor sokkal hamarabb szabadulhat.

2 hónapos, gondolom most került hozzátok, ne várd, hogy meg legyen nevelve, magától nem fogja tudni, nektek kell megtanítani őt mindenre.

2019. ápr. 20. 07:45
 5/53 A kérdező kommentje:
Nekünk is levadássza a lábunkat... Olyankor én is lenyomom a földre, ,,elnyugszik", majd bosszút áll, mert ha legközelebb felemelem, az arcomba akar kapni...
2019. ápr. 20. 07:49
 6/53 anonim ***** válasza:
98%
Honnan van a kutya? Miért pont stafi? Volt már korábban kutyád? Amúgy kutyasuli, de lehet, hogy inkább kutyakiképző kéne.
2019. ápr. 20. 08:18
 7/53 anonim ***** válasza:
97%

Off: elég sok kérdésnél jelentettelek utolsó,várom mikor vágnak már ki. Pont ilyen emberek nem kellenek az állatos kategóriába. Gratulálok!

Embernek csodálatos vagy...és az iróniát azb'i' betűnél keresheted. :)

2019. ápr. 20. 08:34
 8/53 A kérdező kommentje:
6-os, ő az első kutyám, de mocskosul határozott vagyok. Tenyésztőtől hoztam.
2019. ápr. 20. 12:38
 9/53 A kérdező kommentje:
Azt kéne elaltatni, aki képes lenne olyan állatot bántani, aki még majdnem védtelen...
2019. ápr. 20. 12:46
 10/53 anonim ***** válasza:
79%
Nem nevelhetetlen, hanem ti nem tudjátok nevelni.
2019. ápr. 20. 13:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!