Nevelhetetlen Staffordshire. Mit csináljak vele, ha harap?
Legközelebb ne sufni kutyát válassz, ha mégis akkor ne küllemre.
Grabancánál vidd földre egy határozott 'nem'. Tilts minden olyan viselkedést, amit a későbbiekben nem akarsz. Légy következetes, határozott.
Nekem egy kérdésem van: Miért pont staffordot sikerült venni?
2 hónapos, még nem tudja, hogy mit jelent a nem. Ezt kellene neki legelőször megtanítani. Az én labim annó azzal szórakozott, hogy mindenkinek levadászta a lábát otthon. Elkapta a zoknit/nadrágot és azt akarta tépni, de volt, hogy a lábunkba harapott. Ilyenkor mindíg az oldalára borítottam (csak finoman lenyomtam a földre), és amíg meg nem nyugodott, ott tartottam ( nem szorítottam, csak engedtem, hogy felkeljen). Előtte persze mondtam neki, hogy nem. Az anyakutyák is mindíg felborítják a kölyköket, ha valami olyat csinálnak ami nem jó, ezért pontosan tudni fogja, hogy mivan. Ezt összekapcsoltam a 'nem' szóval, egész hamar rájött, hogy ha akkor abbahagyja, amikor tiltom, akkor sokkal hamarabb szabadulhat.
2 hónapos, gondolom most került hozzátok, ne várd, hogy meg legyen nevelve, magától nem fogja tudni, nektek kell megtanítani őt mindenre.
Off: elég sok kérdésnél jelentettelek utolsó,várom mikor vágnak már ki. Pont ilyen emberek nem kellenek az állatos kategóriába. Gratulálok!
Embernek csodálatos vagy...és az iróniát azb'i' betűnél keresheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!