Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nevelhetetlen Staffordshire....

Nevelhetetlen Staffordshire. Mit csináljak vele, ha harap?

Figyelt kérdés
Nagyon bután ,,játszik", ha felsikítok, hogy fáj, nem érdekli. Ha visszaütök, még butább lesz. Ha befogom a száját, vagy ha a szőrénél fogva odébb rakom, akkor is. Tiszta seb a kezem, bármit csinálok, még harapósabb lesz. 2 hónapos... Mit tegyek?
2019. ápr. 20. 07:07
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
92%
A leírtak alapján semennyire. Egy 2 hónapos babakutyát nem tudsz irányítani. Az nem határozottság, hogy eredmény nélkül ordítasz és ütsz! Nálad azért vannak fogalmi zavarok...
2019. ápr. 21. 22:56
 32/53 A kérdező kommentje:
Na jó, nincs kedvem vitatkozni olyan dologgal kapcsolatban, amiről fogalmatok sincs.
2019. ápr. 21. 22:58
 33/53 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, ha egy ilyen kutyához elég határozott lennél, a kérdés meg sem született volna. Kaptál tanácsot, vagy megfogadod, vagy gond lesz. Nem véletlenül van rossz hírük az ilyen típusú kutyáknak. Nem a kutya hibája, ha egyesek nem tudnak bánni velük.
2019. ápr. 21. 23:30
 34/53 anonim ***** válasza:

Próbálok segíteni még egy kis olvasnivalóval:

[link]

[link]

2019. ápr. 21. 23:51
 35/53 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 22. 07:35
 36/53 anonim ***** válasza:
94%

Kellett neked faroknövelőnek "harci kutyát" venni...

Most már edd meg amit főztél!

Különben meg ne nevettess már, hogy egy 2 hónapos babakutya véresre harapja a kezedet/lábadat.

Gondolom olcsó jófogásos szapis, 6 hetesen elválasztva az anyjától. Nem csoda hogy nem szocializálódott rendesen.

Mert 100% hogy korán lett elválasztva, hiszen ha 2 hónapos, akkor még csak most szabadott volna elhoznod.

Különben meg csak játszik, sok az energiája, ebben a korban ez normális, nem agresszóból harap.

De ha ütöd, ordítasz, fájdalmat okozol neki, akkor ő is egyre durvábban fog majd "játszani", mert védekezik.

Ezért mondja itt mindenki hogy nem értesz a neveléséhez, és segítséget kellene kérned. És nem online fórumokon.

2019. ápr. 22. 14:33
 37/53 A kérdező kommentje:
Faroknövelő? Azért vettem ilyen kutyust, mert ez a legszebb. Nem a jófogásról vettem, egyébként 6 napja hoztam el. Ha valamit nem tudsz, ne okoskodj. Nem okoztam neki fájdalmat, csak ráijesztettem kicsit. Úgy látom, mindenki utálja az erős, masszív kiskutyákat...
2019. ápr. 22. 17:32
 38/53 anonim ***** válasza:
69%
Számodra ez a legszebb, másnak meg más, én például a nagy bundás kutyákat jobban szeretem, de hát ízlések és pofonok eltérők. De egy ilyen kutyát, mint a tiéd rendesen meg kell nevelni, hogy ne legyen problémás, kaptál tanácsot, hova fordulj, kaptál linkeket, cikkeket, amiket elolvashatsz, magadévá tehetsz, itt volt a húsvét, most lehet, hogy mindenki pihent még a kutyasulikban is, de holnaptól megint munka van, szóval keress egy jó kutyakiképzőt, és kérd ki a tanácsát, mit tegyél, hogyan neveld jól. Ha erős, masszív kutya kellett, akkor tanulj meg bánni is vele.
2019. ápr. 22. 17:41
 39/53 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy elviszem.
2019. ápr. 22. 19:40
 40/53 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá, szerintem mi itt nem tudunk neked többet segíteni. Azért majd visszajöhetnél megosztani, hogy haladtok, te is sokat fogsz tanulni ezzel, ebben biztos vagyok.
2019. ápr. 22. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!