Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nevelhetetlen Staffordshire....

Nevelhetetlen Staffordshire. Mit csináljak vele, ha harap?

Figyelt kérdés
Nagyon bután ,,játszik", ha felsikítok, hogy fáj, nem érdekli. Ha visszaütök, még butább lesz. Ha befogom a száját, vagy ha a szőrénél fogva odébb rakom, akkor is. Tiszta seb a kezem, bármit csinálok, még harapósabb lesz. 2 hónapos... Mit tegyek?
2019. ápr. 20. 07:07
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
92%

Amiért én is jelentem válaszod, gondolom a kérdező is azért tette. :)

Állatot 'csak ugy' nem altatunk...

Remélem nem tartasz állatot.

2019. ápr. 20. 14:27
 12/53 anonim ***** válasza:
2%

Igaz, nekem csak szobakutyám van, de én mindig meghúzom a fülét (amíg elenged, nem azért hogy fájjon neki) vagy a nyakán a szőrt. Már nem harapdál/ ilyen esetben hamar "feladja"

Azért 2 hónaposan nem neveletlen, csak butus. Az enyémnek a nevét megjegyeznie is vagy 2 hét volt.

2019. ápr. 20. 18:30
 13/53 anonim ***** válasza:
Ha harap, akkor nem vagy elég határozott, kérj segítséget a tenyésztőtől, és keress egy jó kutyakiképzőt.
2019. ápr. 20. 21:38
 14/53 A kérdező kommentje:
Olyan határozott vagyok, még a szüleim js megijedtek tőlem. :D Ennél már csak akkor lennék magabiztosabb, ha még nagyobbat ütnék a kutyámra. De ahhoz kicsi. A fejét meg szépen leordítom, és nem érdekel, ha hallják páran...
2019. ápr. 20. 22:34
 15/53 anonim ***** válasza:
35%
Az nem határozottság, hogy a szüleid félnek tőled (erre azért nem lennék büszke), a kutya minden esetre nem vesz komolyan. Ha nem akarsz problémás, agresszív kutyát, kérj segítséget.
2019. ápr. 21. 07:57
 16/53 A kérdező kommentje:
Mondtam, viszem kutyasuliba jövőhéttől. Am sokszor a kutya is megijed, és olyankor bepuncsol. :D
2019. ápr. 21. 09:19
 17/53 anonim ***** válasza:
89%
Nem az a cél, hogy féljen tőled a kutyád, a félelem miatt rossz viselkedési minták rögzülhetnek, és könnyen agressziót vált ki.
2019. ápr. 21. 11:28
 18/53 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 21. 11:47
 19/53 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk ne verd azt a kutyát, és akkor majd ő sem fog "bosszút állni", ahogy fogalmaztál.

Hallottad már az "agresszió agressziót szül" mondást?

Van benne valami.

Másként is lehet nevelni, nem csak erőszakkal. Ha magadtól ez nem megy, akkor kérj segítséget.

2019. ápr. 21. 15:05
 20/53 A kérdező kommentje:
19-es. Miért nem tudod megérteni azt, hogy harap a kutya akkor, mikor játszik? Rászólok, nem használ. Ráordítok, az sem. Odébb rakom, hiába. Odaütök, az is felesleges, viszont kicsit megijed olyankor, és van, hogy akkor valamilyen szinten visszavesz a stílusából. Ha nem ütöm meg, véresre harapja a kezem, akármit csinálok. Így viszont tudom csillapítani az agresszióját, de csak egy kis időre. Remélem majd kinevelem belőle, vagy kinövi, ha rájön, hogy rosszat csinál.
2019. ápr. 21. 18:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!