Miért szerettétek meg a lovaglást?:)
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 11:36
1/6 anonim válasza:
Kiskorom óta vágytam a lovak társaságára, általános iskolában rossz közösségbe keveredtem és ezért anyum elvitt egy lovardába, hogy az életemben legalább legyen valami amit szeretek. A lovak társaságába menekültem az emberek elől (természetesen azóta változott), és ott ragadtam.
2/6 anonim válasza:
Én azért, mert jól csinálták a lányok és szép a kilátás közben. :D
3/6 anonim válasza:
Én sajna már rég nem lovagoltam (lehet már nem is tudok), de imádom a lovakat. Ezért kezdtem el anno lovagolni. Terepre meg nagyon szerettem menni, mert eleve imádom a természetet és jó volt bejárni az erdőket lóval. :)
4/6 anonim válasza:
Szerintem én ló szeretettel születtem. Már a babakocsiban is odavoltam a lovakért és ordítottam, ha nem tolt anya oda megnézni őket. Érdekes, mert tudtommal nem volt egy felmenőm sem lovas, így nem volt honnan “örökölni”.
5/6 anonim válasza:
Legjobb dolog az életembe. Kikapcsol.
Nagyon szeretem es amikor lovagolok minden gond eltunik.
6/6 anonim válasza:
Nekem csak a lovak vannak a lovaglás az életem ha nem lennének az életemben már nem élnek. Ez nem mindenkinél van igy van aki mindig távolságtartó marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!