Vettünk egy lovat 3 éves kanca Csak nehezen tudtuk bevezetni a szallitoba amikor megerkeztunk rendben volt Masnap mikor megerkeztunk fekudt es eleg sokat volt hogy az oldalan ugy hogy a fejet is lerakta Tobbi lent?
Szoval masnap mikor megerkeztunk hozza fekudt es enni sem nagyon akart csak keveset
Kivittuk setalt es legelt is.
Masnapra mar nem fekudt nem volt semmi gondja kivittek a tobbi lohoz.
3 napig minden rendben is volt palyan is ment rendesen es ma megint lefekudt az oldalara is
(Allatorvost hivunk termeszetesen csak addig meg szeretnek itt is feltetelezeseket esetleg tanacsokat kapni hogy mi lehet a baja es mit kene vele csinalni?)
Deee szerintem enyhe kólikája van vagy volt de ezzel mit lehetne tenni?
Vagy mivel tudnank neki segiteni? Mert ma is elmentem hozza a lovasz mondta h fekudt ma is az oldalan
Kivittem jobb lett a kedve felultem ra ment rendesen de alig akar enni es csak nagyon lassan eszik
Megkérdeztem az előző gazdáját is hogy ott mennyit feküdt. Elvileg ott is szeretett pihenni feküdt a szalmán de nem úgy hogy a fejét is lerakta. Eszi a szénát azért csak nem sokat répát is evett de tényleg lassan. A boxban és a karámban olyan letört feje van de ha kimegyek vele szerintem jobban figyel es felemeli a fejet nem csak logatja
Egyebkent kint van reggeltol egeszen sotetedesig karamban
Ha trágyázás, evés, ivás, pisilés oké nála akkor én nem kólikára tippelnék. (Persze attól még lehet, hogy az a gond.)
Mivel sokat fekszik és nem szívesen eszik, letört ezért mindenképp jelen van valami fájdalom szerintem. Hacsak nem depressziós, ahogy az egyik előző válaszoló mondta. Nem lehet, hogy a lábával/patájával van gond? Az megmagyarázná, hogy miért bágyadt és fekszik sokat.
Lóhoz értő dokit hívjatok, aki átnézi a lovat. Ő biztos segít majd :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!