Félek más lován, miért?
Sziasztok!
Hobbi szinten lovazok, nincs versenyzői múltam, viszont rendelkezem néhány lovas okjvel, dolgoztam is lovas oktatóként(félreértések végett, nem érzem magam jó lovasnak, amit tudok magamtól tanultam), viszont!
Ha lovakra kell felülnöm, para van bennem. Ez az utóbbi pár évben jött elő. Van saját lovam(vele a világból is kimegyek ha kell, 14 éve van velem), nagyon ritkán ülök idegen lovakra. Legutóbbi élményem egy idegen lóval szintén nem volt túl élvezetes (bakolás, majdnem leesés...).
Saját lóval rendelkezők! Ti is éreztetek már ilyet? Túl kényelmes lennék?
Bevallom őszintén, sose szerettem a bakolós, temperamentumos, kiszámíthatatlan lovakat. Jobban élvezem az automata, nyugis, "élet nélküli" lovacskákat. Adódhat ez abból, hogy nincs biztos lovas tudásom esetleg? Szerintetek?
Régen mindenféle lóra felültem, aztán lett saját. Értelemszerűen onnantól kezdve csak rajta ültem és “elszoktam” az idegen lovaktól. Egy ideje tudatosan próbálom keresni a lehetőségeket, hogy idegen lovon is ülhessek, mert szeretnék visszarázódni. :D
Szerintem nálad is annyi lehet csak a gond, hogy elszoktál tőle, hogy idegen lovon is lovagolj + kevés a tapasztalatod a temperamentumos egyedekkel. Ezt is meg lehet szokni, ha ez zavar téged akkor “gyakorold” és egy idő után ez is természetes lesz.
de érdekes! Én meg mindig vágyom rá hogy új és új lovakat próbáljak ki..
Egyébként egyet kell értenem az elsővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!