Lovas élményeket leírnátok nekem?
Figyelt kérdés
Pl. hogy estél le a lóról vagy valamii.:)2010. júl. 26. 18:59
21/22 anonim válasza:
Huhh. hát nekem kb. 2 hete volt h leborultam a lóról szó szerint..xĐ a lovamon mindig szőrén lovagolok.:) és kimentünk terepre, és az én lovam nagyon tele volt (többször is előfordult h elvitt terepeken) és vágtáztunk bnőimmel..és elkezdett gyorsvágtázni, én meg kifordítottam balra ( a két barátnőm közé, és amikor fordultam ki elkezdett bakolni... szó szerint lebukfenceztem a nyakáról..xĐ a mögöttem lévő barátnőm majdnem keresztül vágtázott rajtam, az előttem lévő pedig majdnem felrúgott...xĐ az esés után, járni alig bírtam, mert a nyakamat nem bírtam mozdítani meg a derekam.:) veszélyes volt, de nagyon görcsöltem..xĐ a nevetéstől.:D mondjuk én akkor is röhögtem amikor bakolásból leestem , és eltört a csuklóm.. nevettem.. bár 5-10 perc után már ordítottam.:D mert azért megéreztem h mi is van a kezemmel.:D
22/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok.:D meg volt amikor versenyre készültünk és útközbe8 már majdenem ott voltunk) a ló elesett alattam:D és csak azt vettem észre h a ló ránehezkedik a jobb lábamra a kb 600 kilójával mert pont a legnagyobb lóval mentem, és utána ott feküdtem, és a ló meg mellettem.:) aranyos volt.:) mondjuk a lábam megvolt erősen zúzodva meg az jobban fáj mint a csuklótörés, de utána végig csináltam a versenyt.:D 3. lettem, bár mire hazaértünk, átázott a gatyám a vértől.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!