Lovas élményeket leírnátok nekem?
Tegnap Lóerők napja volt pár faluval arrébb..Mi lóval mentünk...lovagoltattam és hát a drágaságom rálépett a lábamra..most szenvedek mert eltört a lábujjam xD
Ja és ez kb a 2. gyereknél volt akit lovagoltattam így egész nap törött lábujjal szenvedve csináltam ... aztán még pihenésképp elmentem egyet lovagoltam ja és még hazafelé versenyeztünk is párszor...Azért isteni nap volt :P ;)
azjóó.:)
DD
Köszii a válaszokaat de azé még jöjjeneek.:D
Nyári táborban elszabadult egy csikó, és összevissza szaladgált. Aztán meglátott, felém szalad, én annyira megijedtem, hogy elmozdulni nem tudtam, csak legugolni, és átugrott. 10 éves voltam akkor
Ugyanezen a nyáron lett volna lehetőségem lovagolni, de az egyik fiú leesett a lóról, és eltört a karja. Úgy voltam vele, inkább nem.
Volt 1 lovunk amelyik nem nálunk lett belovagolva de egy kiváló shagya herélt volt, és megmakacsolta magát
.eldöntötte hogy ő nem elsz olyan ló aki mindnekinek megy kedvére. mindíg bevágta a stoppot. na akkor kitaláltam hogy én majd emgnevelem. sikerült is beinditanom nagy nehezen. róttuk a köröket. de a másik szememfénye kisbéri kancánk a fánál volt kikötve éshát ő igenszeret rugdosódni főleg ezzel a pacival mivelhogy mielőtt idekerült ő volt a vezérkanca és most elvette tőle a vezérszerepet.és a kis drága shagya az egyik kör végén igen a kanca felé oldalgott, egészen spanyolosan ügetett oldalra és akárhogy rángattam nem állt meg vagy fordult meg, ugyhogy ugranom kellett nehogy engem rúgjon emg a másik... pontosan ugy estem le hogy a hátam kicsit beütöttem egy fába. végül tehát ő győzött.megmutatta úgyis az lesz amit ő akar. az istállóban a boxában a következő felirat áll:/mint a csillagok felettünk, mind szabadnak születtünk/ =) :D
Emlékszem, mikor 5évesen kaptam egy fekete(mén) shetlandi pacit.(Apuval tanultam meg lovagolni...)egy nap átugrattam vele a nagy pocsolyát:)nagyon jó volt.Aztán mikor leakartam szállni h hagy pihenjen,lefeküdt-hempergett egyet a lábamon.
Nagyon fájt főleg azért, mert kavicsos talajon voltam...Apu hozzám szaladt,majd felsegített,megnézte a sebes lábamat és rácsapott a pónira egy nagyot. Leültünk a padra és odajött hozzám a lovam.Ránéztem.Ő meg a lábamra pillantott, majd az arcomhoz dörgölőzött.A könnyeim elálltak és átkaroltam a fejét.Apu is mosolygott és megpaskolta a pónimat.Tényleg látszott rajta h nem akarta direkt, és sajnálja az egészet.(bocsi a hosszú szövegért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!