Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovas élményeket leírnátok nekem?

Lovas élményeket leírnátok nekem?

Figyelt kérdés
Pl. hogy estél le a lóról vagy valamii.:)
2010. júl. 26. 18:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tereplovaglásnál belógott egy ág az útra elénk. Ő elkapta és lehúzta róla a leveleket lépés közben, aztán elengedte és az arcomba csapta a csupasz ágat.: )
2010. aug. 6. 23:52
 12/22 anonim válasza:

Tegnap Lóerők napja volt pár faluval arrébb..Mi lóval mentünk...lovagoltattam és hát a drágaságom rálépett a lábamra..most szenvedek mert eltört a lábujjam xD

Ja és ez kb a 2. gyereknél volt akit lovagoltattam így egész nap törött lábujjal szenvedve csináltam ... aztán még pihenésképp elmentem egyet lovagoltam ja és még hazafelé versenyeztünk is párszor...Azért isteni nap volt :P ;)

2010. aug. 8. 17:50
 13/22 A kérdező kommentje:

azjóó.:)

DD

Köszii a válaszokaat de azé még jöjjeneek.:D

2010. aug. 9. 12:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem :)
2010. szept. 16. 17:05
 15/22 anonim válasza:
úristen...hát xD én már nagyon régen nem lovagoltam de régen nagyon sokat voltunk terepen. pl.: volt, hogy majdnem átment a ló a bnőm fején, hát az elég ijesztő volt...:S volt h versenyen olyan lovon kellett versenyeznem, amelyik előtte dobott le egy kislány kétszer, utána pedig a gazdáját. végigmentem ügetésben :D
2010. szept. 16. 18:28
 16/22 anonim válasza:
Az a ló akin én lovagoltam tisztaság mániás! Ha mondjuk egy másik ló oda vizel az útra nem tudom az úton tartani mert semmi képp se hajlandó a közelébe menni!
2010. szept. 16. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:

Nyári táborban elszabadult egy csikó, és összevissza szaladgált. Aztán meglátott, felém szalad, én annyira megijedtem, hogy elmozdulni nem tudtam, csak legugolni, és átugrott. 10 éves voltam akkor

Ugyanezen a nyáron lett volna lehetőségem lovagolni, de az egyik fiú leesett a lóról, és eltört a karja. Úgy voltam vele, inkább nem.

2010. szept. 16. 20:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Volt 1 lovunk amelyik nem nálunk lett belovagolva de egy kiváló shagya herélt volt, és megmakacsolta magát

.eldöntötte hogy ő nem elsz olyan ló aki mindnekinek megy kedvére. mindíg bevágta a stoppot. na akkor kitaláltam hogy én majd emgnevelem. sikerült is beinditanom nagy nehezen. róttuk a köröket. de a másik szememfénye kisbéri kancánk a fánál volt kikötve éshát ő igenszeret rugdosódni főleg ezzel a pacival mivelhogy mielőtt idekerült ő volt a vezérkanca és most elvette tőle a vezérszerepet.és a kis drága shagya az egyik kör végén igen a kanca felé oldalgott, egészen spanyolosan ügetett oldalra és akárhogy rángattam nem állt meg vagy fordult meg, ugyhogy ugranom kellett nehogy engem rúgjon emg a másik... pontosan ugy estem le hogy a hátam kicsit beütöttem egy fába. végül tehát ő győzött.megmutatta úgyis az lesz amit ő akar. az istállóban a boxában a következő felirat áll:/mint a csillagok felettünk, mind szabadnak születtünk/ =) :D

2010. szept. 17. 21:17
 19/22 A kérdező kommentje:
köszönööm a válaszokat.:D
2010. szept. 20. 14:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, mikor 5évesen kaptam egy fekete(mén) shetlandi pacit.(Apuval tanultam meg lovagolni...)egy nap átugrattam vele a nagy pocsolyát:)nagyon jó volt.Aztán mikor leakartam szállni h hagy pihenjen,lefeküdt-hempergett egyet a lábamon.

Nagyon fájt főleg azért, mert kavicsos talajon voltam...Apu hozzám szaladt,majd felsegített,megnézte a sebes lábamat és rácsapott a pónira egy nagyot. Leültünk a padra és odajött hozzám a lovam.Ránéztem.Ő meg a lábamra pillantott, majd az arcomhoz dörgölőzött.A könnyeim elálltak és átkaroltam a fejét.Apu is mosolygott és megpaskolta a pónimat.Tényleg látszott rajta h nem akarta direkt, és sajnálja az egészet.(bocsi a hosszú szövegért:)

2011. febr. 6. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!