Lovas élményeket leírnátok nekem?
Hát..Ahhoz képest hogy jó lovas vagyok,nehezen kezelhető lovakkal megyek ki vágtaterepekre,ahhoz képest leestem egy 20 éves lóról,akiről 15 éve senki sem esett...
Kezdők lovagolnak rajta.Megengedték nekem sokszor,hogy lovagoljak rajta oktatások után.Szőrén mentem vele,mikor be akartam ugratni vágtába..Majdnem sikerült,mikor észbe kaptam hogy csúszok le oldalra..Mondom jó,hagyjuk hogy leessek,nem is erőlködtem hogy visszamásszak..:D Vicces volt..:D:D
Köszii.:) Én is nehezen kezelhető lovakkal megyek mindigg.:) És hát volt pár vicces pillanatoom.:)
xD
:D Én is szőrén ültem meg a lovat mikor a karámba ügettünk olyat játszottunk hogy, leraktunk egy pár deszkát meg stb és átléptettük majd a kanyarba tök simán lecsúsztam elég vicces volt. :D
Nem tudom kilepődött meg jobban.
De aztán vissza pattantam és folytattuk :D
A másik ugrás közbe volt simán átestem a nyakán vagy nem is emléxek. De akkor is meglepődött szegénykém. (másik ló)
Szerencsére sose ütöttem meg magam, úgy hogy ne tudjak azonnal visszaülni :D
Hát nekem eddik 2 és fél esésem volt xD
Az első az egy 2 éves csikóról volt...még ügetni is alig tudtam...és hát ő ragaszkodott az anyjához és meg lemaradtam xD Hát lett belőle egy olyan Ló feje fölött szaltó aztán seggre feeling...1 hétig ülni is alig tudtam xD
aztán annak a csikónak az anyjáról sikeredett a fél esésem..Következő alkalommal ügetéstől félve meg minden kimentem 3 órás terepre...(persze végig kellett ügetnem mikor a faszi tudta h még félek)..már örültem h visszaérünk erre a ló megbotlott,térdre esett énmeg mellé ültem xD
Az utolsó esésem az most volt pár hónapja...Hát nem valami vicces történet ugyanis kórház lett a vége xD
De ahoz képest hogy ez volt a legnagyobb esésem ezvan a legkevésbé eszembe..sőőt abból a napból csak arra emlékszem hogy előtte milyen jókat vágtáztunk ^^
Ja am az első "2" esésem ügetésből volt az utolsó Full galoppból xD
7 és fél év alatt a 3 az nem egy rossz szám ^^
17/L
Meg hát vannak még sztorijaim...de ide hosszú lenne ^^
Utolsó voltam..Puszii :)
hmm melyiket mondjam:D 2 hónapig nem járattam az arab kancát aztán mikor oda került a sor, csak a katonai nyereg volt bent, ami azért önmagában is jó súlyú:) iszkiri ki a határba azonban a lónak nemtetszett a sok hang amit akkor éppen hallot és egyszer csak fordult egyet és gooo tiszta erejéből végtatott, minnél jobban húztam a szárat annál vadabbul ment, ekkor már elengedtem, hiába csináltam akár mit is , és 2 kézzel kapaszkodtam a nyeregbe.
A kanca észrevette az utat, egy hirtelen balos kanyar, én pedig repültem előre egy fától kb 10 cm re érkeztem a földre.
Kicsit pislogtam mert az a 10 centi ha máshogy sül el lehet nekem meszeltek .
Tehát felálván látom a ló a töltésen végtat haza, én pedig hívtam b.nőm hogy jöjjön értem :D
van még sok csak hosszúak:D
kösszii a válaszokaat.:)
a héteen lovastáborba vagyook úgyhogy nekem is lesz mit mesélni =-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!