Kutyának mit főztök?
Adnátok recepteket, hogy mit lehet egy közepes méretű kutyusnak készíteni?
Semmilyen tápot, konzervet nem eszik meg, kiskorától azt eszi, mint a gazdái.
Csirke máj, szív, nyak, láb, farhát stb. ezekből főzni valamit? Mit szabad és mit nem hozzáadni? Pl. krumpli, rizs, fűszerek, fokhagyma?
Nem értek a kutyákhoz, a gazdája intenzíven, én gondozom.
Köszönöm a segítséget.
Érdekes, 3 éve etetem nyers hússal a kutyámat, nem hányt még miatta és a gyomra se lyukadt ki😉
Olyanokat ki tudnak találni az emberek, de komolyan. A kutya HÚSEVŐ, mondj nekem egy húsevőt amelyiknek árt a fertőzésektől mentes nyers hús. (segítek, nincs, mert a ragadozók nem szoktak sütögetni a természetben.)
Receptet adni nem tudok sajnos.
De a gazdájának valamilyen családtagja, ismerőse nem tudna segíteni ebben, hogy mit és hogy szoktak készíteni a kutyának?
Fűszert egyértelmű, hogy ne használj. A hagyma pedig mérgező a kutyáknak.
A csirke teljesen oké, csak a csontját ne add a kutyának.
Én húslevest szoktam főzni néha a kutyának. Ez tényleg csak annyi, hogy sima vízben megfőzök neki kis húsdarabokat.
A rizs talán jobb neki, mint a krumpli, viszont túl kell főzni, puhábbra, mintha embernek készülne, hogy meg tudja emészteni.
A többieket nem értem, aki azt írta, hogy nyersen add neki a húst. Másvalakinek a 12 éves kutyáját hirtelen teljesen más étrendre szoktatni, úgy hogy ráadásul nem is ő a gazdája, szerintem nagyon nem tanácsos.
Ezt is írtam, hogy ha nem túl kicsi a kutyád. De a kicsinek akkot tápot adjon, mert akkor sem tesz jót a főtt húst.
Kérlek mondd el, hogy mi a hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!