Fél éves kutyának már lehet adni farhátat főve?
1-es vagyok és nem etetek nyersen, KIVÉVE a csontot, hogy miért azt leírtam a válaszomban.
Viszont 4 éve (most 13 éves a kutyám) semmilyen csontot nem adok neki, mert a csont miatt gátsérve lett és az életmentő műtétje közel 200ezerbe került.
Vannak ugyanis kutyafajták, (a tiéd nem tudjuk milyen) akiknek nem tanácsos csontot adni, de ezt egy jó állatorvos meg is mondja, ha rákérdezel... valójában nem is akartam ilyen bő lére ereszteni az elején, de ez a témához tartozik.
Kau?? Nekem is az van! (3-as válaszoló vagyok) Az én kaum már 2 hónaposan, amikor hozzám került csirkefarhátat zabált!:D Persze nem csak azt, de azok kemény kutyák, erős fogazattal, simán el bírta rágni. Az elején még birkózott is vele, ma már kettőt roppant rajta csak:D
Ha elfogadsz egy tanácsot, etesd fele-fele táp-húsos étellel, erős és energikus lesz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!