Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vásároltam csirkelábat,...

Vásároltam csirkelábat, farhátat és belsőségeket a kutyának. Megfőzhetem egyszerre az egészet hogy utána fagyasszam le?

Figyelt kérdés
Eddig mindig csak annyit vettem amennyit egyszerre elkészítettem és 2x 3x megevett. De ma vettem nagyobb mennyiséget, és arra gondoltam, hogy készítsem el az egészet egy nagy fazékban rizzsel meg zöldségekkel, kiosztom napi adagokra és úgy fagyasztom le. Lehet ilyet? Vagy fagyasszam le amit vettem és készítsem el neki mindig frissen? Csak így időigényesebb, ezért gondolkodtam azon, hogy egyszerre megcsinálom és a kész kaját fagyasztom le adagokra osztva.

2014. márc. 25. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Tök fölösleges megfozni csak veszélyesebb mert szilankosan törik. Nah meg Plusz energia is.
2014. márc. 25. 23:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem fagyaszd le őket így, és mindig frissen készítsd el neki.

Esetleg egy keveset (pár adagot) csinálj meg csak előre és fagyaszd le, hogy ha valamikor közbe jön valami vagy épp nincs annyi időd, esetleg fáradt vagy, akkor csak ki kelljen venni.

2014. márc. 26. 00:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Külön-külön főzném én, mindig akkora adagot ami elfogy, semminek sem tesz igazán jót, ha fagyasztva volt utána főzve és végül megint fagyasztva.
2014. márc. 26. 00:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Főzni felesleges.
2014. márc. 26. 08:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Add nyersen, a lehető legjobbat teszed veke!
2014. márc. 26. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Miert adsz csirkelabat? Semmi taplalo nincs benne. Egyebkent en megföznem de csak a husfeleket es csak azt fagyasztanam le. Amikor etetek,akkor adnam a többit hozza. Mondjuk,en sosem föztem meg semmit neki,igaz en a csirkelabat a kukaba dobom.
2014. márc. 26. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A csirkelábban van csont, szóval van benne tápanyag. :)

De csontot, csontos húst nem szabad főzni, mert a főtt csont veszélyes!

De lehet olyat, hogy előbb megfőzöd és aztán fagyasztod. De a csontos részeket ne.

2014. márc. 26. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!