Mit pattognak az emberek a kutya fürdetésén? Pl Velencei tó, Balaton.
A kedvencként tartott kutyák oltott, féreghajtott, bolhamentes állatok. Sokkal tisztábbak mint némelyik ember társunk. Nem mellesleg a tó a természeté, egy egész élővilág lakja, amihez hozzátartozik a döglött hal és a kacsafos is. Érdekes, az senkit nem zavar?! Vagy tiltsuk ki a vízi madarakat is?
Van kimondottan kutyastrand. Ez szép és jó. De: A kutya ugyanabban a vízben fürdik mint bárki más, a hullámok tesznek róla, hogy keveredjen a víz. A strandon is ugyanabban a vízben fürdenek az emberek mint kilóméterekkel arrébb a kutyák. Komolyan mondom, ennyi hisztérikát mint manapság még nem láttam. Ha steril víz kell, csináltasson medencét. A tó mindenkié. Nem az emberé. A természeté.
Ti mit gondoltok? Már kezd nagyon elegem lenni a sok kutyautáló hisztérikából. Nem kell szeretni őket, de elviselni, egymás mellett békésen élni, kötelessége. Nem viszem strandra a kutyámat, de a szabad partszakaszon simán beviszem. Ennyi nekik is jár ebben a hőségben.
Tejesen igazad van kérdezo.
Mi este szoktuk vagy napközbe ilyen sima nádasba levegő lejároknal
Én úgy látom, hogy bár van egy szabály, egy csomóan (kötük én is) megszegik és a hatóság pedig inkább elfordítja a fejét.
Az emberek 80-90 %-a legalábbis teljesen pozitívan állt hozzá, mikor a nyaralás alkalmával esténként levittem a kutyáimat a szabadstrandra(ahol amúgy átlag két család/társaság volt) és a többiek is csak a hátunk mögött morogtak vagy vágták a pofákat.
Sajnos viszont iszonyú sok a bunkó kutyás, aki nem törődik azzal, ha Buksi belemászik mások privát szférájába, kosarába és lepisili a törölközőiket. A szabályok szerintem őket akarják távol tartani a pihenni vágyóktól, csak nyílván diszkriminálnak is...
"De tény, hogy a pelenkás kisgyerek beleszarik a vízbe. Szóval nincs mit szépíteni rajta. Ha undorító, ha nem"
És ez miért érv a kutyák mellett?
Ez annyira ostobaság, mintha azt mondanám hogy teljesen normális ha belereszelem az ebédedbe a lábgombám, mert vannak olyan szakácsok és kiszolgálók akik amúgy is beleköpnek az ételbe meg wc-zés után mosatlan kézzel főzőcskéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!