Mit pattognak az emberek a kutya fürdetésén? Pl Velencei tó, Balaton.
A kedvencként tartott kutyák oltott, féreghajtott, bolhamentes állatok. Sokkal tisztábbak mint némelyik ember társunk. Nem mellesleg a tó a természeté, egy egész élővilág lakja, amihez hozzátartozik a döglött hal és a kacsafos is. Érdekes, az senkit nem zavar?! Vagy tiltsuk ki a vízi madarakat is?
Van kimondottan kutyastrand. Ez szép és jó. De: A kutya ugyanabban a vízben fürdik mint bárki más, a hullámok tesznek róla, hogy keveredjen a víz. A strandon is ugyanabban a vízben fürdenek az emberek mint kilóméterekkel arrébb a kutyák. Komolyan mondom, ennyi hisztérikát mint manapság még nem láttam. Ha steril víz kell, csináltasson medencét. A tó mindenkié. Nem az emberé. A természeté.
Ti mit gondoltok? Már kezd nagyon elegem lenni a sok kutyautáló hisztérikából. Nem kell szeretni őket, de elviselni, egymás mellett békésen élni, kötelessége. Nem viszem strandra a kutyámat, de a szabad partszakaszon simán beviszem. Ennyi nekik is jár ebben a hőségben.
Mert más ember nem akar a kutyáddal fürödni. Undorítónak tartják. Ennyi. Mindegy mivel érvelsz.
Mintha olyan tiszta lenne amúgy a Balaton...sokan szexelnek benne, belehugyoznak, beleélveznek. Szerintem egy kutyával, vagy bármi más állattal együtt fürödni tisztább dolog, mint ilyen vízben.
Igazad van, én is így gondolom.
De nem az emberekkel kell vitatkozni, hanem akik a szabályt hozták.
Egyébként én simán beviszem a kutyát Zamárdiban is, csak megválasztom a helyet és az időpontot.
Két helyet is ismerek, ahol stégen be lehet menni és az utcáról a nád miatt nem is látszik. Mindezt lehetőleg 12 és 2 között, amikor mindenki ebédel.
Nekem meg van kedvenc disznóm és majd én is viszem a Balatonba fürödni.
Nem tudom hogy neked tetszik-e.
Össze szararják a tiszta környezetet, és nem szedik össze.
Ha valaki az ablakod alá reccsintene, az is tetszene , te nagy kutyabarát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!