Van a Balaton környékén olyan kempinghely aminek a közelében kutyás strand is van?
Idén a Balatonra mennénk nyaralni, szeretünk sátrazni ezért kemping helyet keresünk, ahol nyugodtan, legálisan tölthetünk egy hetet (nem feltétlen ingyen) és mivel a kutyánk is jön, jó lenne ha a környéken lenne kutyás rész is (ilyen 5-10km belefér). Tudtok ilyen helyet? (sajna nem Magyarországon élek és még soha nem voltam a Balatonnál, így nem igazán van ötletem merre induljak, elég rugalmasak vagyunk a családommal, nem áll messze tőlünk az improvizáció, viszont jó lenne azért tudni hogy s mint van ez arrafelé)
+1 kérdés, mennyire gyakori a kutyás strandoknál a neveletlen, gazda nélkül garázdálkodó kutya, aki mindenkihez oda rohan?
Balatonföldváron is van egy. Ez a kettő van: fonyód és földvár.
Jó mindkettő, tudom ajánlani. De sok a leszrom gazda, a mi kutyánkat rendszeresen eltapossák, megkergetik és a gazdák meg szarnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!