Jó neki így szerintetek? Kéne váltsak munkahelyet vagy valami?
Világkörüli útra nem megyek, mert oda nem vihetem. :D
Viccet félretéve ez most miért szélsőséges? Szeretem őt és nem szeretném, ha csak egy kerti dísz lenne. Egyszerűen tényleg úgy érzem, hogy keveset tudok vele foglalkozni, holott normál munkarendem van. Csak belegondoltam mi lenne, ha lenne igazi gyerekem. Azt se látnám csak mindennap egy kis időre? Olyan elkeserítő. Nem lehet így se kutyát, se gyereket nevelni. :/
Amúgy azert nem vagyok olyan megszállott, mint amilyennek tűnhetek a kérdés miatt most. Megyek azért nyaralni is nélküle, kikapcsolódni, olyankor a családra bízom stb.
"Romantikázás" = szeretgetés (normál formában) mielőtt valaki félreérti. Ül mellettem a teraszon, simogatás, beszélgetés, adok a fejére egy-egy puszit, néha ő is végig nyalja képem, az a kis minőségi idő, amit együtt töltünk és erősíti a bizalmat.
De amúgy írtam, hogy megyek nélküle nyaralni is, meg a barátaimmal is kikapcsolódni.
Szimplán a tény zavar, hogy az ember az élete 85%-at a munkahelyen tölti és semmi másra nem marad ideje.
Valóban nincs gyerekem, de azért egy ovi a többi gyerekkel, jóval másabb mint egy kert itthon, legnagyobb részt egyedül.
Na de mindegy. Úgy látszik, akkor más kutyatartó nem érti a lényegét a dolognak.
Jó kérdező... Ne hallgass azokra akik azt mondják hogy morbid vagy, vagy hogy megszállott...
Én munkahelyet váltottam a kutyám miatt. :) Én megszállott vagyok, de szerintem jó értelemben. Büszke is vagyok arra, mennyi mindent tudok a kutyákról, a kutyatartásról, bizonyos kutyás sportokról, én imádom ezt csinálni vele együtt. Nagyon erős bizalom, és kötődés van közöttünk. Nekem legalább annyira fontos, mint egy gyerek. Nekem ő a szőrös gyermekem, hiszen felelősséget vállaltam érte és szeretnék még hosszú hosszú éveken át vállalni. Szóval, inkább engem savazzatok, hogy kutyabzi vagyok. 😉
De nálam se úgy kell érteni hogy egyáltalán nem foglalkozok mással, csak vele. Vannak barátaim, igaz ők is kutyamániások. Van férjem, ő is ugyanolyan mint én. Nekünk minőségibb idő a kutyával jatszani, nevelni, sportolni, mint a munkahelyen rohadni naphosszat. Szóval, ha boldogabb lennél úgy, és van rá lehetőséged, akkor én szurkolok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!