Szerintetek váltsak munkahelyet?
jó helyről sztem csak akkor érdemes váltani, ha igazán megéri. Ha csak egy kicsit éri meg, akkor nem.
Ha már nagyon unnád a mostani helyedet vagy nagyon rosszul éreznéd magad, akkor érdemes olyanért is váltani, ami legalább egy kicsivel jobb.
"A jelenlegi munkahelyem imádom, mindig nagyon jó a hangulat, jóban vagyok a munkatársaimmal, "
Nekem ez már elég lenne, hogy maradjak. (Igaz, dolgoztam nagyon szemét emberek között, akkor azért jöttem el, hiába volt a jóval átlag feletti fizu.)
Ha jó a csapat, szereted őket és a munkahelyet, akkor maradj még, meg is mondom, miért. Oké, hogy nem jó az előrelépés itt most annyira, de szeretsz összegészében itt dolgozni, maradj olyan helyen, amit szeretsz; gyűjts még pár évet a hátad mögé adott munkaterületen ezen a helyen, amit szeretsz; majd add be a jelentkezésedet olyan helyre, ahol jelentősen többet kereshetsz, mint itt, és úgy menj. A cafeteriával együtt 30-40-el több az kb nettó 10K-val lehet több, ami kézhez jön, ez lótúró. "Járt utat járatlanért...", ahogy szól a mondás. Majd ha nettó 50-70-nel akarnak többet adni cafeteria nélkül, akkor érdemes menni.
Most csak maradj, gyűjtsd a tapasztalatot meg az éveket a CV-dbe magadnak, és ha látsz egy olyan pozit/munkahelyet, ami megfogja az érdeklődésed, jelentkezz oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!