Szerintetek milyen fajták lehetnek ebben a kiskutyában, várhatóan mekkora lesz?
Figyelt kérdés
Az udvarunkon találtuk, valószínűleg a saját kutyánk intézte így el. A sérüléseit ellátták, most az állatkórházban van. Mennyire lesz vajon nagytestű? A doki max 3 hónaposnak tippelte, 4,7 kg.2019. máj. 10. 16:33
1/8 A kérdező kommentje:
Na szuper, a gyik nem engedi megjeleníteni a linkeket... :(
2019. máj. 10. 16:36
3/8 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, az oldal nem engedi a linkeket... :/
2019. máj. 10. 16:52
4/8 anonim válasza:
Az oldal csak egy darab képfeltöltő oldalt nem enged, mivel undorító reklámok és kriptobányász szkript fut rajta. Csak annyit kellett volna tenned, hogy keresel egy másik képmegosztó oldalt és onnan linkelsz.
7/8 A kérdező kommentje:
Többet is próbáltam, (négyet szám szerint) volt ahol a linket nem tudtam átmásolni, és volt ami a képek mérete miatt nem engedte a feltöltést. Na most, mivel baromira nem volt időm ezt a sz@rt nyomkodni meg hülye oldalakkal kínlódni, nyilván egy idő után feladtam a dolgot. De ha tudtok ajánlani normális képfeltöltő oldalt, azt megköszönöm!
2019. máj. 11. 07:50
8/8 anonim válasza:
Toltsd fel a kepet, de ne masold ki a linket amit ad hozza, hanem nyisd meg uj lapon a feltoltott kepet es amint megnyilt az uj lap annak a linkjet masold ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!