Szerintetek milyen fajták vannak ebben a kiskutyaban?
2019. jan. 7. 19:58
1/19 anonim válasza:
Szerintem spániel az tuti :) nagyon cukor.
2/19 A kérdező kommentje:
:)
Igen, mintha...ugyanakkor elég kurtak a labacskai...a mancsai mostanában kezdtek noni
2019. jan. 7. 20:06
3/19 anonim válasza:
Cocker spániel az tényleg tuti :)
Magassága kb mekkora? Kép alapján elég jól tápláltnak tűnik, így abból nem merek méretre következtetni biztosra. De 10-20 kiló közt lesz szerintem :)
4/19 anonim válasza:
Lehet egy golden Retriever-spániel keverék (láttam hasonlót, ami nagyon hasonlított rá). Esetleg valami juhászkutya is lehet benne, nem?
Egyébként nagyon edes! Jó kutyizást!
5/19 A kérdező kommentje:
Másfél-két hete van nálunk...barfozunk, hirtelen sokat is nőtt...20cm körül a marmagassaga...azért raktam ki oldalról is képet, hogy milyen a testalkat....
2019. jan. 7. 20:28
6/19 A kérdező kommentje:
Goldenhez nem kellene már sokkal nagyobbnak lenni?? Láttam egy két hónapos kölköt és nagyobb volt...o olyan kis konnyucsontozatu, a bundája nagy...bennem felmerült a spitz
2019. jan. 7. 20:30
7/19 A kérdező kommentje:
Pumi is felmerült:)
2019. jan. 7. 20:30
9/19 anonim válasza:
és méretre talán 15-20kg körül lesz (?)
10/19 anonim válasza:
honnan van? szüleit nem láttad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!