Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez kínzásnak számított volna?

Ez kínzásnak számított volna?

Figyelt kérdés
Egyik nap reggeltől estig nem voltam otthon, mert ott kellett maradnom a melóban túlórázni, és a szomszéd nő azzal fogadott amikor haza értem hogy mekkora egy állatkínzó farok vagyok, hogy egész napra magára hagytam a kutyát és hogy biztos azért nyüszített délután a kutya, mert már nagyon kellett pisilnie csak nem tudott kimenni.. Máskor is kibír 12 órát pisilés nélkül, most is ennyi ideig kellett vissza tartania. Ez szerintetek is állat kínzás?

2019. ápr. 26. 15:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Nem kínzás.
2019. ápr. 28. 10:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédnak meg kell mondani, hogy foglalkozzon a maga dolgával.
2019. máj. 7. 14:16
 13/14 Jsbsnaj ***** válasza:
83%

Mi a szomszedoktol már megkaptuk egy párszor, olyan 70 évesek lehetnek.

A kutyának (szálkas szőrű tacskó) 500m2-es területe van azon belül van neki egy kenel, szigetelt ollal és télen mindenki dolgozott/suliba volt jöttek, hogy fol fognak jelenteni mert ilyen hidegbe (+5 fok volt) megfagy az állat és depressziós már látják rajta, hogy állandóan egyedül van még egész nap csak az óljába lehet. De az egészbe az a legjobb, hogy ebben semmi sem igaz, az egész udvar az övé, van 2 macsak akikkel játszik amikor megjövünk (2 óra fel) akkor ha akar bejohet (de nkb soha nem is akar bejonni) de este (18-21:30) meg mindig bent van amikor már nagyon hideg van. Mindent megkap minőségi táp, játékok, állatorvos, egy csomót vagyunk vele (minden nap séta, hétvégén hosszú túrák) stb. és ezt kb. minden héten mondják.

2019. máj. 7. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
53%
A szomszédod egész nap ott ült és leste mikor érkezel haza? Én a helyedben elkezdnék félni tőle.
2019. máj. 26. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!