Ez állat kínzásnak minősül?
Szerintem ez nem.
Semmi baja nem lesz egy kutyának ha egyszer nem adnak neki enni. 1 nap néha kimaradhat.
Köszönöm a válaszokat, amúgy elég jó súlyban vannak, de olyan rossz volt látni hogy annyira éhesek... Sajnálom ilyenkor őket.
Első: nem én vállaltam a kutyákat, nem hiszem hogy nekem kéne etetnem őket... nyilván nem fogom hagyni hogy éhen haljanak ahogy most is kimentem boltba kutya kajáért. Mellesleg szerinted mit kellene enniük ha a hús sem jó és a konzerv kaja sem?
Nem a húsról volt szó, hanem a kalács-kenyér kombóról. A szénhidrát nem túl jó a kutyák hasnyálmirigyének, a konzervek 80%-a pedig víz.
Inkább akkor valami tápot vegyetek nekik a farhát mellé.
25 kg ,meg jó súlyban vannak,sajnos ezt mi így nem tudjuk megmondani
milyen fajták és milyen idősek?
mert ha mondjuk 7 hónapus németjuhász 25 kg az jó,de ha 2 éves bullmasztiffról van szó akkor nem jó,érted.
Am a csirkefarhát jó,vagy vehettek néha fagyasztott dolgokat pl pulykanyak,csirkefej,száraztáp is jó a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!