Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek meghalt a kutyája...

Kinek meghalt a kutyája mennyi időbe telt meg megszokta, ugy hogy nem hozott másikat?

Figyelt kérdés
Ma meghalt a kutyusunk aki 12 evig volt szobakutya. Nem szeretnénk masikat. Meddig tart meg megszokjuk, hogy mar nincs?
2019. ápr. 16. 18:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nálam mindig több kutya van. Főleg mentésből. Maradnak is még meg nem öregednek. 1-1 távozik az örök vadászmezőkre, kb még egy hónapig sokat beszélünk róla a családban.
2019. ápr. 16. 19:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy hónapja altattuk el, még mindig fura, hogy nincs többé.
2019. ápr. 16. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Úgy, hogy nem hoztam másikat én teljesen soha nem szoktam meg, csak már nem mindig ő jutott eszembe mindenről. Akkor lett újra jó amikor 11 év után újra lett kutyám.
2019. ápr. 17. 17:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekünk 15 évesen ment el a tacskónk. Nagyon megviselte aput mivel vele élt és sok mindent átéltek együtt, egyáltalán nem úgy tekintett rá mint egy háziállatra, hanem mint családtagra, barátra. Elhamvasztatta és az urnája a polcon van, mellette a képével. Akkor még úgy gondolta hogy nem szeretne másik kutyát de 1 hónapig bírta. Természetesen nem lehet pótolni őt, de könnyebb volt túltenni magát rajta így hogy befogadott egy másikat. Az enyém most 10 éves de valószínűleg ugyanígy fogok csinálni mindent ha eljön az ideje. Egy kolléganőmnek 2 éve halt meg a kutyusa és mai napig nem szokta meg.
2019. ápr. 17. 17:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Én sem akartam eleinte új kutyát. Aztán eltelt két év. Most már egyáltalán nem gondolok vissza szomorúan. Már csak mosolygok a jó emlékeken. Hamarosan lesz is megint kutya.
2020. szept. 13. 18:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
2 és fél éve, hogy nincs már kutyus. Nem is akarok másikat azóta sem.
2020. szept. 14. 09:31
 17/18 A kérdező kommentje:
Még én sem dolgoztam fel. Nem akartam több àlatott, hogy megkîmèljem magam a fàjdalomtól. Azóta talàlt a fiam egy erdei pinty Fiokát, a fèrjem meg egy pici nyuszit. Ennyit erről, ès a sorsrôl.
2020. szept. 15. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:
3perc
2020. szept. 26. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!