Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A ti kutyátok hogyan kér...

A ti kutyátok hogyan kér bocsánatot, ha rajtakapjátok valami csibészségen?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 09:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az enyém úgy csinál, mintha nem is tett volna semmi rosszat. Ha valamit felvesz a földről, szép lassan elindul vele kifelé "hát én meguntam elballagok, nem azért megyek ám mert zsákmányom van" ha rászólok akkor meg elkezd sprintelni "jaj lebuktam" :D

Egyszer már alváshoz készültem, de hallottam a sötétben, hogy játszik az egyik plüssel. Odavilágítok a telefonommal, erre gyorsan lefeküdt mozdulatlanul, mintha egész végig aludt volna

A másik amikor sétálunk és látom, hogy rág valamit mindig kiszedem a szájából, mert sok barom dobál el itt csontot. Na mostanság megy előttem, rág-rág szólok neki, hogy megnézzem tényleg rág valamit, és összezárt pofákkal néz vissza, hogy "áá nincs is nálam semmi"

Olyan bolond :D

2019. ápr. 17. 06:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!