A ti kutyátok hogyan kér bocsánatot, ha rajtakapjátok valami csibészségen?
Sehogy?!
Az bocsánatkérésnek számít, ha komótosan bemegy a helyére, és onnan néz szomorúan kifele? (Van egy ketrece a nappaliban, de csak akkor van becsukva, hogyha felmosok,porszívózok, amúgy egésznap szabadon jár-kel)
Nem tudom miért, néha nagyon riadt fejet vág, amikor valami “rosszat” csinál, de még kiabálni sem kiabáltam rá sosem, nem hogy bántsam..
Ha tudja, hogy rosszat csinált, mert rászóltam, egy idő után jön, leül elém és néz bűnbánó szemekkel. Én eljátszom a sértődöttet, direkt nem nézek rá. Akkor a mancsát addig pakolgatja az ölembe, míg elröhögöm magam. Nem lehet rá haragudni. Vizsla egyébként.
Egyszer lehúzkodta a kiteregetett ruhákat. Azt hittem, idegbajt kapok, kezdhettem a mosást elölről. Akkor csinálta ezt.:)
Sehogy. Nem rosszalkodik.
Vannak fura szokásai hurcolja az egyik lyukas zoknim, a cipőim a fekhelyére. De ezek inkább mókásak számomra.
A legrosszabb dolog amit eddig tett, hogy felugrik az ágyra úgy, hogy tudja nem szabad. De akkor is csak annyit mondok, hogy "nem" és lejön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!