Hétvégén mennyire szokás pl normafára kutyàval menni? Szoktak szabadon lenni? Elmennèk szívesen, csak nem tudom mi a szokás.
Persze, hogy szoktak.
Dögivel szabadon, póráz, szájkosár nélkül, telehugyozva és sz@rva mindent.
Borzasztó! Nem lehet leülni a fűbe, vagy nyugodtan sétálni mert biztos hogy, "beleülsz" a cuccba vagy 3-4 kutya lebzsel körülötted amíg eszel egy szendvicset.
Kikéne tiltani onnan vagy korlátozni, szóval NE, ne menj oda ha átlag neveletlen kutyád van, aki után nem szeded fel a termést és aki nem hallgat a hívásra.
Tilos a kutyát póráz nélkül sétáltatni (kutyafuttatón kívül), csak éppen sokan lesz.rják. Még azt is, hogy össze kéne szedni a kutyasz.rt.
Múltkor elmentünk sétálni, kerülgetni kellett az aknákat, ráadásul nekünk jött morogva, vicsorogva egy elég magy kutya. A "kedves gazdi" sehol nem volt. Kb. 2 perc múlva került elő azzal a dumával, hogy nem bánt a kutya.
Köszönöm a válaszokat.
Labrador kutyám van, behivható, a kakit meg alap, hogy felszedem utána, ez nem is kérdés.
Én tudom, hogy alapból , hivatalosan csak futtatóban lehet kutyátt elengedni, de azért vannak olyan helyek Pesten is, ahol elég sok kutyás van szabad területen. És nem tudom tényleg, hogy mi a protokoll, mert nem règóta lakom itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!