Magyarországon kutyával mennyire lehet bemenni kávézóba, könyvesboltba?
Én Budapesten élek, és a belvárosban elég sok kávézóba, kocsmába be lehet vinni a kutyát. A Teréz körúton a California caféban szinte mindig van kutya. Nyáron ki is szoktak rakni egy tál vizet (akkor működik a kiülős rész is). Könyvesboltban még nem láttam kutyát, de nagyon ritkán (évente kb. 2x) járok könyvesboltba.
Általában, ahol be lehet vinni a kutyát, ott az ajtóra ki van rakva a "kutyabarát hely" matrica.
Mindenesetre arra számíts mindenképpen, hogy SOKKAL több helyre nem lehet bevinni, mint ahova be lehet.
Valamint az emberek sokszor még nem nőttek fel ahhoz, hogy ha nem szeretik a kutyákat, nem kötelező bemenni egy kutyabarát helyre. Kávézóban voltam tanúja, hogy bejött egy külföldi fiú egy agárral, egy benn ülő magyar társaság meg elkezdett hőbörögni, hogy ne hozzon be kutyát oda, ahol "mások esznek". Szerencsére a pincér kislány nagyon talpraesett volt, és kedvesen, de helyretette őket.
Én elfogadom, ha valaki nem akar kutyával kávézni, de hát minden sarkon van kávézó, akkor ne pont a kutyabarátba menjen... Én se megyek pl. topless bárba, pedig ezt is biztosan hülyeségnek tartanák egy csomóan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!