Aki szereti a kutyáját az ezt megteszi vele?
Ne értsetek félre, nem kötözködni akarok, de nagyon sajnálom a húgom kutyáját.
Nagytestü állat. A húgom akart mindenáron kutyát magának. Apámmal együtt laknak. A húgom hétköznapokon sétáltatja, de épp csak 5-15 percekre viszi le. Hétvégére elmegy anyámhoz és a kutyát apámra hagyja, aki legalább napi 1-1,5 órát sétál vele. A húgom mielőtt elmegy az anyánkhoz csak filmet néz le nem menne a kutyájával egy hosszabb sétára.
Többször volt olyan, hogy apánk beteg lett, lázas, ágyban fekvő. Húgom olyankor is elhúzott napokra.
A kutyájával egyáltalán nem foglalkozik.
Én ritkán vagyok otthon, sokat dolgozom. A kutyát nem én akartam, az elején szóltam én nem fogok tudni segíteni az ellátásában.
Most csak sajnálom szerencsétlen állatot, mert nem hiszem, hogy a húgom szereti.
Akinek van kutyája aszerint ez normális kutyatartói viselkedés?
Nem normális, nyilván. Én is lakásban tartok két kutyát, és viszem őket rendszeresen labdázni, hosszabbakat sétálni, kutyák közé bandázni, engelmes feladatokat csinálok velük. Persze, megesik az emberrel, hogy egy nap csak a gyors eü séták férnek bele, de azért ebből nem csinálunk rendszert. De amikor kutyát vettem magamhoz, akkor tudtam, hogy ez ezzel jár, nem lesz már 24 órás sorozat maratonok, meg délig alvás, meg stb.
Úgyhogy a húgod lusta, és csak babusgatni kellett neki egy kutya. Igazából annak örüljetek, hogy a kutya unalmában nem rombolja le a lakást. Kérdezd meg a húgodtól, hogy vajon neki jó lenne-e egésznap egy üres lakásban feküdni, és naponta 3X5 perc alatt elvégezni a dolgát. Milyen fajtáról van egyébként szó?
Nagytestu, keverek kutya. Nemet juhasz termetu es alkatu.
Kerdeztuk tole o hogy erezne magat, de arra csak megsertodik. Erdemi valtozas nincs. Uj gazdarol hallani se akar. Sajnos apam se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!