Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A westi nagyon drága fajta?

A westi nagyon drága fajta?

Figyelt kérdés
Tesómnak szeretnék egy picit, de én úgy tudom, hogy ez a fajta eléggé drága. Tényleg?
2010. júl. 3. 23:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

Na ideje leverni a vitát!!

Nagyon sok a tudatlan ember, aki csupán a faját nem szereti. Nos, egy westie télleg 100 ezer forintnál kezdődik, de akiben van annyi emberség odaadja ugyanazt a kiskutyát 80-ért is. Az állatorvosi költségek minden kutyánál felmerülnek, a kajáztatás is. Mert személy szerint én a keverék menhelyes kutyámat is drágább táppal etetném, hogy minél szebb, egészségesebb legyen.

Fingani a legtöbb kutyánál természetes, a horkolás is.

Ne ezt vegyük már alapon kérlek benneteket!!

És akkor mi van az emberekkel?? Még kutyábbakat tesznek

-.-"

Sztem, de ez a pénztárcátoktol is függ, ne westiet vegyetek. Egy tacskónak, is ugyanugy örülni fog, ha kölyökkorában édesen aranyosan megkapja. :)

Tacsit nem kell kozmetikáztatni, meg az igénytelenebb.

Csak a gerincére kell odafigyelni...

ajánlanám az amerikai staffordshire terriert, nekem is olyan van, de hát le ne hurrogjatok.

Vadászkutyát lakásba?? Ez vicc.

Ha választanék nagy kutya közül akkor én amstaffot, német vizslát dobermannt választanék.

Na és jó lenne ha nem vezetnétek félre a kérdezőt. -.-"

2010. júl. 11. 09:53
 22/25 anonim ***** válasza:

Nekem nincs wesztiem, nem is szeretnék, DE...

egy: a kozmetika nem életbevágó, te is tudod ápolni a szőrét, nem kell ezért vagyonokat fizetni senkinek! De ne hanyagoljátok el semmiképpen,nem azt mondom! A körmét meg az állatorvos is levágja.

kettő: HA a westie tényleg csak a drága tápot eszi meg, akkor mi van? nekem a westienél nagyobb testű kutyám van (francia bulldog) prémium minőségű tápot kap, de mivel nem eszik olyan sokat, amíg megnő, nekem megéri. Pedig bevallom, nem vet fel a pénz.Lehet, hogy egy nagytestű kutyának nem venném meg, de a kicsik nem esznek olyan sokat.

három: Sokat számít a fajta, de minden neveléstől függ! Ha te nem a legdrágább tápot veszed neki, hidd el, meg fogja enni. A kutyák nem az ár szerint válogatnak, ha válogatósak. Másrészt rá tudod szoktatni. Érdemes kisebb korában is kicsit változatosabban etetni (esetleg keverni a kaját), hogy ne egyhez szokjon. Ha nem ízlik neki, vedd el, add oda délben, ha még akkor sem eszi, add oda este. Rá fog jönni, hogy neki ezt kell ennie!

Az állatorvosok is ezen a véleményen vannak: A kutya azért lesz válogatós, mert ha nem akarja megenni a tápot, egyből adunk neki valami finomabbat, ami neki nem feltétlenül jó. Sőt! A tápban vannak a nekik szükséges vitaminok!

Minden a gazdin múlik!

Na de visszatérve a kérdésedhez: Beszéljétek meg a szüleitekkel, végülis kutya és kutya közti árkülönbséget egyszer kell kifizetni! Ám ha sokalljátok és szeretnétek segíteni egy menhelyi kuytuson:

[link]

2010. júl. 11. 18:34
 23/25 anonim ***** válasza:
jajj az utcsó aki a kutyust bemásolta :nagyon cuki a kutyus szerintem ha még meg van akkor fogadd örökbe!!!hidd el nem lenne vele annyi baj!!!!
2010. júl. 11. 20:12
 24/25 anonim ***** válasza:

ha nem baj a tesódnak, hogy nem törzskönyves akkor olcsóbban is találhatsz. itt van néhány link

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

remélem segítettem egy picit. de szerintem keresgess még a hirdetések között biztos találsz megfelelőt. én is sokáig kerestem mire megtaláltam a számomra tökéletes kiskuytát

2010. júl. 12. 13:38
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, főleg az utolsó hirdetéseket!
2010. júl. 14. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!