Kutyának miért van olyan reakciója benti takarójához hozzányúláskor is mint mikor a kajáját félti?
Kutya természetétől is függ.A kisebb testűek harciasabbak.A tacskó főleg.Én bántani semmiképp nem bántanám.Neki is kell valami, ami csak az övé.Nekem 8 kutyám van, 7-nek a kajáját, akár a húst is kivehetem a szájukból is,pedig a legnagyobb 37 kg, de van egy kis 4kg-os keverék kutyám, ő nagyon félti a dolgait.Hagyni kell míg eszik, a takaróját nem félti, de a játékát nem adja.Én ezt tiszteletben tartom, nem akarom erővel elszedni tőle.Ha muszály lenne, persze elvenném, de ha nem muszály, minek? A többi kutya se veszi el tőle, nekik is van annyi eszük, hogy jobb ha békén hagyják.
Mindegyik külön egyéniség.Nem akarok belőlük egy gombnyomásra működő robotot, aki azt csinálja amit én parancsolok.A kis szokásaik, egyéniségük,természetük hadd maradjon meg.Ettől is szép a tartásuk.Érdekes, mégis jól lehet velük boldogulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!