Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy akita kolyokutyám....

Van egy akita kolyokutyám. Képrol megmondanátok nekem, hogy kb milyen idos lehet?

Figyelt kérdés

Apukám hozta egy tenyésztotol, de elfelejtette, és most akkor nemfogom tudni, hogy mikor kellesz a kotelezo oltása. azt mondta, hogy talán 5hetes, de nembizti.

és még valami. Mért nem kuncsorodik a farka? Vagy az majd csak késob?

2010. júl. 2. 22:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Az első kutyusok japán akita, a másik már amerikai akita. Ha keresztezték is a kutyádat malamuttal, akkor is kunkorodnia kellene a farkának.Ha elfogadsz egy jó tanácsot: 2 hónapos korától- fogzási idő- duplázd meg a csonterősítő adagjukat és akkor a farkukat is szépen tartják. Egyépként miért nem magyarországon vettetek kutyát?

Ha a "tenyésztőnek" 7 akitája van- japán- miért kereztezte volna malamuttal.NEm értem!!! Amerikai akitát akart csinálni???

Nagyon jó fajtát választottál. Sok örömet és boldogságot hozájuk.

Egy akitás:) :)

2010. júl. 13. 10:02
 32/36 anonim ***** válasza:

elöző vagyok. 7 kutyája van! Kölykökből volt 7 vagy a "tenyészetében" tart 7 kutyát?????

A szülőket láttátok??

2010. júl. 13. 10:05
 33/36 anonim ***** válasza:

Nagyon szép kiskutyák és Zeusz is! Teljeen lényegtelen hogy keverék e vagy akita, egyébként az állatorvos meg tudja mondani a korát, így azt is mikor kell oltani. Ez a szakmája!

Nem semmi a 250 euro!volt bőr a képén a komának, és még papírt is szerzett, nem azért de lehet nem kéne hagyni hogy folytassa 'áldásos' tevékenységét, bár a kiskutyák szépek, de pár év múlva fura kinézetű kutyáknak lesz akita törzskönyvük...

2010. júl. 13. 10:05
 34/36 A kérdező kommentje:

hát igen, de nagyon orulok neki, hiába keverék. Igen láttam a szuleit, komolyan egy akita volt kunkori farokkal, meg egy gyonyoru malamut. sugárzott szinte.

nekunk sem tetszett hogy így átvertek, de azért orulok neki, nagyon gyorsan tanul, hiába keverék. A fajtatiszta még nemakar semmit megtanulni, de hát még csak 12 hetes sincs.....

Nagyon szépen koszi a válaszokat.....

Ja, azért Slovakian vettem az akitát, mert per pillanat itt lakom......

és kb milyen csonterosíto tápot adjak neki????

2010. júl. 14. 11:20
 35/36 anonim ***** válasza:

Csonterősítő tablettát. A rendes takarmányozás mellett.

Kb addig míg le nem váltja a fogait. Így a feje is sokkal szebb lesz. A "keverék" kutyusnak is adhatod.Mert tényleg szép kutyus lesz belőle- a kereztezésből ítélve. Milyen színűek a szülők?? Mert az akita - japán és amerikai is- 1 éves koráig változik a színe.

2010. júl. 15. 09:55
 36/36 A kérdező kommentje:
az akita az annya egy olyan vilagos sotét barnás volt az apuka pedig mint egy malamut, szurke fehér láb melkas farok egy darabon és a háta olyan eros szurke.
2010. júl. 16. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!