Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy akita kolyokutyám....

Van egy akita kolyokutyám. Képrol megmondanátok nekem, hogy kb milyen idos lehet?

Figyelt kérdés

Apukám hozta egy tenyésztotol, de elfelejtette, és most akkor nemfogom tudni, hogy mikor kellesz a kotelezo oltása. azt mondta, hogy talán 5hetes, de nembizti.

és még valami. Mért nem kuncsorodik a farka? Vagy az majd csak késob?

2010. júl. 2. 22:19
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
2010. júl. 2. 22:40
 12/36 A kérdező kommentje:
2010. júl. 2. 22:41
 13/36 anonim ***** válasza:
a legelső képen nem olyan mint egy akita a másik kettőn azok vannak de a farkuknak kunkorodni kéne.amugy tök ari:Dsztem 7 hetes(ek) lehet(nek)
2010. júl. 2. 22:51
 14/36 Akiteki ***** válasza:
90%

Abban sem vagyok biztos, hogy akita.

Ha nem adott oltási könyvet, akkor tuti be sem oltatta. Minél előbb vidd orvoshoz.

2010. júl. 3. 00:04
 15/36 anonim ***** válasza:
71%

Ez tuti nem tenyésztő :S

Akitából nagyon ritka a fehér és elég furán néznek ki a kicsik.

2010. júl. 3. 07:44
 16/36 anonim ***** válasza:
74%
Ezek a kiskutyák 7-8 hetes körül lehetnek. Aranyosak.
2010. júl. 3. 09:02
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is 8 hetesek lehetnek.

Amúgy nemtom, mert az első kpen tényleg nem látszik,a többin már igen. Amúgy ha tenyészetből van, akkor a papírokon rajta van minden. Vagy mi a törzskönyvi neve, ha megkérdezhetem?

2010. júl. 3. 09:12
 18/36 anonim ***** válasza:
70%
nem akiták ezek.nézd meg a fehérek fülét milyen színű..teljesen fehérnek kell lennie és nagyon rikta a fehér belőlük. a farkuknak már rég kunkorodni kéne és egy tenyésztő nem nagyon tart 7 kutyát..főleg nem akitát..adott volna oltási könyvet ugyhogy..
2010. júl. 3. 09:13
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
ezek tutira nem akiták!valami keverékek vagy nem tom de nem akita!jah és milyen tenyésztő az aki nem ad oltási könyvet no meg törzskönyvet meg ami kell neki papirok akkor az nem tenyésztő hanem szaporító!amugy mennyiért vásároltátok?amugy meg nagyon ritka a fehér színü és a farkának kunkorodni kéne.amugy olyan 8-10 hetesek kb
2010. júl. 3. 17:51
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
most lehet én vagyok hülye csak de ez nem akita esetleg akita-lablador keverék:sde nem hiszem hogy fajtatiszta kutyát ki ad oltási könyv és egyébb papirok nélkül egy tenyésztő.legfeljebb egy szaporító jól be csapot titeket.:(
2010. júl. 3. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!