Van egy akita kolyokutyám. Képrol megmondanátok nekem, hogy kb milyen idos lehet?
Apukám hozta egy tenyésztotol, de elfelejtette, és most akkor nemfogom tudni, hogy mikor kellesz a kotelezo oltása. azt mondta, hogy talán 5hetes, de nembizti.
és még valami. Mért nem kuncsorodik a farka? Vagy az majd csak késob?
Hát elmentunk hozzá, aki adta, és komolyan nem tiszta akita, hanem akita meg alaszkai malamut keveréke. De oltási konyve volt, és be volt oltva de papírok nemvoltak hozzá eredetileg, csak szerzett papírok, nemondta hogy honnan. amugy meg más is vett itt a faluban, és az nagyon bundás is, meg kunkori a farka is. az inkább hasonlít rá mint a mienk, de amúgy semmi gond nemvolt belole, elnézést kért, és visszaadta a pénzt. 250 euróért vettuk, és visszaadott 200 at. egy 50 esbe jott ki, de szerintem megérte. féregtelenítve van, állatorvosi pecsét volt róla, hogy nem beteg és még oltást is kapott valamilyen paraziták ellen. Nekem megérte, csak azt akartam tudni, hogy hány hetesek, de átnéztem a konyvecskét, és komolyan bele volt írva, hogy 7 hónapos. Ma 8 hónapos!
Nagyon koszonom a megértéseteket, ez az elso kutyám....
De az nembaj ha keverék ugye?
Amúgy lehetlesz belole akita szeruség????? Lesz rajta látni azért, hogy akita?
Pénteken meg apja vett neki egy játszótársat, egy akitát, 14 hetes és nagyon szép. Fehér barna fekete. nagyon ari, és annak nagy bundája is van és kuncsori farka. De az már tényleg az, papírokkal minden. Ja és 270 euró volt.
Nagyon elszomorított, hogy nem fajtatiszta akita volt, de most így hogy van egy akita meg egy akita keverék, így már jobb. Nagyon jól kijonnek. Elso két kutyám, nagyon orulok nekik!
Még1x koszike
Zeusz egy gyönyörű akita, és a másik kutyád is gyönyörű. Ha egy teljesen más típusú kutyával keresztezték volna, sokféleképpen kinézhetne, de mivel a másik szülő alaszkai malamut, egy szép farkasotok lesz! :) :D
Regizzetek bloki.hu-ra! :)
Kíváncsi vagyok, milyen szépek lesznek később!
lehet h a szülők akiták, de van valami keverék a vérvonalukban.
a "tenyésztő" szépen átbaszott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!