Hogyan kell gondoskodni egy bishon havanese fiú kutyáról? És ha van vagy volt ilyen fajta kutyátok akkor megmondanátok neki a nevét?
Úgy érti, hogy ha neked vagy másnak van kutyája, akkor annak (neki) mondd meg a nevét.
A legjobb minőségű tápok közé az Acana és az Orijen tartozik. Gondolom olyan oltások kellenek neki, mint bármelyik másik kutya számára. Voltak már oltással kapcsolatos kérdések, azokat megkeresheted.
Kissé hebehurgya volt a megfogalmazás, de azt hiszem, mégis félreérthetetlen.
Aligha a kutyáját akarta beavatni a titokba: mi is a neve!
Nekem májusban lesz 10 éves és lány. Sosem vettem neki méregdrága tápokat és semmi baja. Minden évben visszük kivizsgálásra, mivel már ilyen öreg, de egészséges, mint a makk.
Amúgy Fanni a neve és én megmondtam neki.:)
az oltások részre az állatorvos válaszol majd,fontos,hogy miután elhoztad vidd el hozzá!
érdemes ivartalanítani,így tovább él majd és megvéded a daganatos betegségektől is.
rendszeresen kell kozmetikába hordani,min. másfél havonta,de akár az otthoni ápolását is elsajátíthatod,ebben szívesen segítek.
ha esetleg örökbe fogadnál ilyen fajtájú kutyát,akkor is írhatsz segítek kiválasztani.
mail címem: kovacs.piroska47@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!