Már megint egy állatkínzó, olvasd el a cikket légyszi! Mit kéne az ilyenekkel tenni?
2010. júl. 1. 19:29
21/25 Winner of Royal Hill válasza:
"Nincs joga változott a vadászati törvény régen.De ez a bunkó és még sok társa nem tud olvasni."
Mikor régen Mr. Nagyokos?
Joga van kilőni!
És honnan veszitek,hogy a kutyákat megkínozta?
Szerintem egyértelműen látszik,hogy a kutyát lelőtték.
A kép nekem éjszakainak tűnik és valószínűleg nem a kertben készült.
Nyilván megvolt az oka a kilövésnek.
22/25 anonim válasza:
lenyúznám a bőrét és sózott forró szögekkel szúrkálnám az eleven husát, utána pedig nekimennék a nyakának egy láncfűrésszel
23/25 anonim válasza:
kedves utolsó elötti, fulladj bele egy kád sósavba légyszíves. Látom "Mr. Nagyokos", hogy kapálásból szerezted a diplomád, mellesleg k*rva szívtelen vagy, mert támogatsz egy ilyen s.egglyuk barmot, aki találomra lövöldöz szegény kóbor kutyákra, utána meg még fel is rakja közösségi oldalakra. Gratulálok, hogy apád annak idején nem ismerte a kotont.
24/25 anonim válasza:
Az iwiwen van egy nagyon találó klub,a neve,,Van,akit néha szívesen tarkónb...nék egy szívlapáttal",na ilyenkor így érzek én is...
25/25 anonim válasza:
O HOGY DŐGŐLT VOLNA BELE AZ ANYÁBA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!