Most akkor állatkinzó vagyok? (többi lent)
Nem láttuk, ki tudja mennyire rántottad meg.
Láttam plázánál flexin yorki kölyköt sétáltatni, úgy mentek, h a kutyus kölykösen pajkosan elölre ugráld, majd a csaj megmondott egy gombot a flexin ha túl messze ment szegény kutyuskája(vagy 3 méterre), mire a kutya úgy szállt vissza mint egy csúzliból kilőtt kő, "hála" a flexinek és ez ment-elölre ugra-bugrál, tyííííí-visszarepül....
A másik: agility órán volt egy csaj egy síkhülye mini yorkival, semmit nem értett meg, vszeg fogyatékos lehetett a kutyus. Az ugrató akadály botját a földre tették és kajával csalták át, de csak állt, csorgatta a nyálát a kajára és nézte, hogy szerezhetné meg. Amikor a vezető hiába magyarázta a gazdának h picit húzza meg a pórázt, elkérte tőle, függőlegesen rántott egy icipicit rajta, h a kutyát ugrásra késztesse, de olyan könnyű a kutya, h erre 80 cm magasra függőlegesen fölrepült, majd a bot túloldalán ért földet, de mindezt könnyedén, mintha nem hatna rá a gravitáció. Emlékszem úgy röhögtem, percekig, ki kellett állnom a körből, de mások is. Utána az edző megmondta a gazdának h tőle jöhet továbbra is, de nem ajánlja, mert a kutya síkhülye mindenhez:)
ma is röhögök és közben meg azt mondta neki parancsnak hogy 'Hopi', ez még fokozta a jelenetet.
Na de ezt azért írtam le, h relatív kinek mi a nagy rántás.
annyira*
bocsi a helyes írási hibákér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!