Hogy lehetnek ilyen szemetek a cigányok? De az összes állatkínzó!?
Ma sétáltunk a városban és megláttunk egy cigány családot, anya, apa, gyerek. A gyerek kezében volt egy kiskutya (pár hetes) és az egyik lábánál lógatva hurcibálta ide-oda és még dobálta is, majdnem kitört szegénynek a keze. Szerintem meg se fogja érni az estét, pedig még csak nemrég született és máris ilyen rossz körülmények között kell élnie ilyen büdös szemetekkel :(
Már azon gondolkoztam, hogy adok nekik 10 ezer ft-ot cserébe szegény kiskutyáért.
Miért nem értékelik más életét? Most még jobban megutáltam őket. Még a burger kingbe is bedobálták a kutyát, az anya meg ott kéregetett. Fú legszivesebben lelőném őket.
szerintem egy 500ért is odaadták volna...
Retkek...
Hát igen, de ki mer ezeknek az állatoknak beszólni? Aztán majd jól leszúrnak, szemetek :(
Olyan megrázó volt látni, ahogy szenved az a kis csöppnyi kutyus :((
Te se vagy sokkal jobb náluk, ha nem segítesz szegény kiskutyának, már bocsi.
Én odamentem volna a helyedben, és pénzért elkértem volna a kutyust, vagy akár még nekik is ugrottam volna...
Egyébként igaza van 2.-nak, 500 forintért is odaadták volna.
Már ne is haragudj, de ez (sajnos) nem azon múlik, hogy cigány-e vagy nem...Az IQ és a neveltetés egy "magyar"-ból is kihozhatja ezt. Az állatkínzást kellett volna kihangsúlyozni, nem azt, hogy roma volt-e volt a gazda vagy sem.
Azért harapok a témára, mert pitem van. Őket is mindneki leszólj, pedig minden a nevelésen múlik. És nem az a lényeg, hogy melyik embernek vagy kutyának mi a "fajtája", hanem hogy milyen erkölcsi értékekkel és neveléssel engedték el otthonról/tartják otthon.
Azert, harom csoro keregeto, allatkinzo ciganyt nem tudott elhajtani senki a verbe? Persze, majd leszurnak. Azok? Bokore sem telik nekik...
Szoval, azert nem kell osszeszarni magunkat valakitol azert, mert barnabb a bore. :/
Én nem vagyok fajgyűlölő, de tény, hogy a cigányoknak más a kultúrájuk, MÁS a neveltetésük. Persze ez nem jelenti azt, hogy nincsen köztük normális. De a cigányok java része más mint a fehér népé.
És szerintem meg ha valaki félti az egyetlen életét, nem fog odamenni három cigányhoz. ( nem a kéregetőkre értem ) Mert ezek ha már többen vannak úgy viselkednek mint a farkas falka. Együtt ugatnak és támadnak is, de ha egyedül van, behúzza fülét farkát, és odébb áll.
Kérdező sajnálom én is a kutyát, de egyedül Te se tudtál volna semmit tenni. Lehet még beléd is kötöttek volna.
Ott van a tanár gyilkosság példának. Megállt segítséget nyújtani ( pedig a kislánynak egy karcolása se volt ), mert szabály, és így tanulta, és mert emberség is szorult belé. Na és mi lett érte a köszönet.... megölték a gyerekei szeme láttára....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!