Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Német juhászt lehet kocsi...

Német juhászt lehet kocsi mellett sétáltatni?

Figyelt kérdés
Német juhászkutyát lehet kocsi mellett vezetni? Mert nincs olyan hely ahol elengedhetném futni...:/
2010. júl. 1. 17:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
:D Ért. Akkor szerinted nem szökne el? Mert attól félek hogy úgy elszalad hogy nem jön vissza....
2010. júl. 2. 00:07
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy már vannak olyan emberek akik ennyire nem bíznak a saját maguk által nevelt kutyában. És ha gyereked lesz akkor azt se viszed el mert nem tudod hogy tudja e hogy kell viselkedni?! (nah jó ez kicsit lehet durva hasonlat) de Te nevelted azt a kutyát jobb estebe neked kell tudnod mire hogy reagál. Régen rossz ha annyira nem ismered hogy elszökik e vagy sem. Megharapna e valakit vagy sem. És hallgat e rád vagy sem. Bnőm ugyan ilyen szarba van sajnos. Kilenc hós a NJ-a és nem bízik benne bnőm. Nem mernek kijönni velem és a vizsimmel sétálni az erdőbe mert félnek hogy elszalad és nem hallgat rájuk. Nem merték sokáig kihozni csak este a városba mert akkor sokan vannak és nehogy valakit megharapjon. :( Ez sztem azért hatalmas probléma... És a TIÉD IS. Próbáld úgy nevelni!!! hogy ismerd is meg közbe miket várhatsz el tőle. Én tudom hogy elengedhetem a parkba a vizsim me vissza jön. Megsimogathatja a kisgyerek mert nem kapna oda. Kérhetem hogy üljön le akár milyen helyzetbe mert megtanulta. stb stb... Sztem ez így helyes... Próbálkozz sokat, tanítsd neveled és minden helyzetbe teszteld, otthon, séta közbe stb stb.
2010. júl. 5. 12:33
 23/24 anonim válasza:
figyi szentem szerezz be egy hosszú pórázt és akkor úgy már tudod sétáltatni
2010. júl. 22. 12:59
 24/24 A kérdező kommentje:
ok.:) köszi
2010. júl. 23. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!