Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most akkor mit tegyek?

Most akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 2 hónapos kiskutyám. A tesóm kivitte,hogy WC-zzen én ott volt az egyik szomszéd kutyája is. Ő meg hagyta,hogy játszanak és az a kutya bolhás volt. Most akicsi elkapta. Anyukám vett neki bolha ellen sampont. Az eladóó azt mondta,hogy ezt tudja adni emrt a cseppet csak 6 hónapos kortól lehet adni. De a dobozra mega z van írva,hogy csak 12 hetes kortól lehet megfürdertni. Akkor msot mit csináljak?
2010. júl. 1. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
verd meg a tesódat.aztán várj 12 hetes koráig addig a bolhák mászkálnak majd rajta.
2010. júl. 1. 14:01
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi.

megverni nem fogom. Csak kapott egy jókora fejmosást. A másik pedig az,hogy várjak egy hónapot? Addig mi lesz szegénnyel?

2010. júl. 1. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem ne várj semennyit

4 hét ide vagy oda...

inkább kezeld ki a kutya bolháit

2010. júl. 1. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se várj! Megeszik a bolhák szegényt! De ha nagyon bizonytalan vagy, hívj fel az állatorvosotokat, és kérdezd meg, biztos szívesen segít.
2010. júl. 1. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Felhívnám a figyelmedet, nem kell másik kutya, hogy bolhás legyen. Szezonja van. A talajról is rámehet a kutyádra. Egész éves folyamatos védelemre van szükség.

Mivel 2 hónapos a kutyád, úgy is hamarosan dokinál lesztek, hiszen az oltás sorozat még tart. Kérsz tőle tanácsot, mit használj.

2010. júl. 1. 14:19
 6/8 anonim válasza:
Hát szerintem se várj de hat csepp helyet adj neki kevesebbet mert a bolhák (Szrintem v hallotam valahol) lesoványitja a kutyákat
2010. júl. 1. 15:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem a bolhától fogy, hanem ahol bolha van, ott általában féreg is, és attól. Úgyhogy a bolhairtással együtt féregteleníts is!
2010. júl. 1. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma megfürdettem a samponnal. Keveset használtam nehogy valami baja legyen szegénykémnek.
2010. júl. 2. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!