Hagytátok már magára a kutyátokat több napra? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a gond,hogy én és a szüleim elutazunk 6 napra.Van egy keverék kutyusom,kb. 1 éves,és nagyon igényeli a társaságot,állandóan játszana meg simogatni kell.Sajnos őt itthol kell hagyjam.Nagyon félek,nehogy rossz idő legyen,mert a kutyaház amit csináltattunk nem lesz kész addigra,és csak egy kicsi hely van ahova elbujhat vihar esetén.Naponta 2x fog jönni valaki etetni meg itatni.Nagyon sajnálom itthol hagyni,féltem,nem tudom mit fog csinálni 6 napon keresztül szinte egész nap egyedül.Az a helyzet hogy ő az utcárol került hozzánk,és félek,hogy ha látja hogy nem vagyunk otthol sokáig,meg akar majd szökni mikor mennek etetni őt.Szerintetek lesz valami gond?Annyira sajnálom szegényt.Nemis tutom h fél-e mikor dörög s villámlik,mert eddig vihar esetén mindég bent volt velünk a házba.Mi lesz szegénykémmel?:(2010. júl. 1. 12:53
21/26 anonim 

válasza:

Szerintem jó móka a kutyával nyaralni, én sosem megyek nélküle. Mondjuk engem a nyaralós dolgok nem nagyon érdekelnek, így kutyás helyekre megyünk. Amikor otthon hagytam 3 napra akkor iskolai terepgyakorlaton voltunk, ahovanem lehet kutyát vinni és nem lehet otthon maradni sem...
22/26 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy oda ahova én utazok nem vihetem a kutyámat.1 az hogy repülővel megyünk és olyan nagy a kutya hogy nem vihetném fel magammal,igy a csomagok közzé kerülne,azt meg szerintem maga az állatkinzás.Inkább itthol hagyom,naponta 2x jönnek,etetitk,itatják és foglalkoznak vele,minden keritést átnézünk,és tartjuk a kapcsolatot a gondviselővel.
Köszönöm a sok választ.
Várom a továbbiakat:D
2010. júl. 1. 23:52
25/26 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem ha lesz olyan aki gondoskodik róla semmi gond nem lesz. :) Én nemsoká négy napra megyek el és a kutyusom akkor lesz 3 hónapos, de bátyám és a szüleim elvállalták, hogy majd addig foglalkoznak vele. :) Szóval szerintem nem lesz baj... Jó nyaralást ;)
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó tanácsot és biztatást!:)
2010. júl. 3. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!