Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy hónapja vettem egy yorkit...

Egy hónapja vettem egy yorkit azóta minden nap vele voltam. Nagyon szeretem őt. Most hétvégére el kell mennem itthonról és a családommal lesz, aggódom hogy mi lesz vele mert eléggé kötődik hozzám. Ti is nehezen hagytátok magára először a kutyátokat?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi semmibaja nem lesz ha van egy kisgyerek aki már elég nagy ahozz hogy ne gyomorozza akkor majd ő játszhat vele!!
2010. jan. 28. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Túl nagy feneket kerítesz a dolognak, és ezt a kutya is meg fogja érezni. Semmi probléma sem lesz az ég világon.

Minden kölyökkutya "kötődik", tehát minden kölyök kutya megy az ember után. Az igazi kötődés hónapokba telik, és olyan 6-7 hónapos kor környékén kezd el igazán kialakulni.

Egyszerűen csak úgy menj el, mintha le szaladnál a sarki boltba. Ne legyen nagy búcsúzkodás meg feszültség keltés. Minél egyszerűbben, természetesebben mész el otthonról, a kutyát annál kevésbé fogja megviselni.

2010. jan. 28. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Neked nehezebb az elválás mint a kutyusnak. Szokásos tévgondolat, anyukák is gyakran nehezen hagyják ott a játszó gyereket az oviban először, aztán mikor fél óra múlva rohan vissza, nem hiszi el, hogy a gyerek végig nyugiban játszott.
2010. jan. 29. 18:01
 4/4 Akiteki ***** válasza:

Ne csinálj ekkora faxnit belőle, mert megérzi a kutya.

Elmész dolgozni, este hazamész. Ez a világ legtermészetesebb dolga és viselkedj is úgy.

Egyébként a kutyát is pánikolni fog és ez csak a Te hibád lesz.

Ne kezd el könnyes búcsút venni tőle reggel, mint aki halni készül, mert tényleg azt hiszi a szerencsétlen, hogy többet nem lát.

Kimész az ajtón és kész, majd később belépsz, mintha mi sem történt volna.

2010. febr. 1. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!