Hagytátok már magára a kutyátokat több napra? (többi lent)

Nincs valami haverod aki törödne vele 6 napig? tehát vállalná és el vinné sétáltatni? Én még csak 2 napra hagytam itthol a kutyuskáimat de akkor anyukám öccse bevállalta őket!De nagyon örültek mikor haza értem!:)
ha van haverod aki elvállalná a sétákat vagy épp az udvarban a játszást akkor a kutyud is jól érzi majd magát! Nem fog unatkozni!:)

szia!
hát nekem nincs kutyusom de ez az elutazás azért nem jó ötlet mert neked végig lelkifurdalásod lenne leesett h jószívű gyerek vagy :):):)hát mostanában nem mondanak rossz időt ez is igaz de ha kíváncsi vagy rá hogy én mit tennék nem rossz tanácsnak hanem jónak szánom olyan helyre kellene mennetek ahová vihetitek vagy majd jövőre mennetek addig is kitapasztani hogy hogy viseli az egyedüllétet sajnálom de egy kutyus nagy felelősség
nagyon szép dolog hogy befogadtátok :)amúgy lehet hogyha játszanának vele meg elvinnék autózni meg ienek akkor nem is viselné rosszul :)

ha nem gyerek vagy akkor ne haragudj elnézést
előző vok

megint előző vok :)
most olvastam ha elviszi kocsikázni megeteti megitatja játszik vele meg napközben alszik majd egyet akkor nem hinném hogy bármi baj lenne:)
meg kellene beszélni a szüleiddel ezt az egészet és telefonon tartani a kapcsolatot azzal aki vigyázz addig is a kutyusodra amíg távol vagy :)

Én egy éjszakánál többre nem hagyom otthon.
Egyszer próbáltuk megszökött bánatában.Kutyapanziót javasolnék inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!