Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hagytátok már magára a kutyáto...

Hagytátok már magára a kutyátokat több napra? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a gond,hogy én és a szüleim elutazunk 6 napra.Van egy keverék kutyusom,kb. 1 éves,és nagyon igényeli a társaságot,állandóan játszana meg simogatni kell.Sajnos őt itthol kell hagyjam.Nagyon félek,nehogy rossz idő legyen,mert a kutyaház amit csináltattunk nem lesz kész addigra,és csak egy kicsi hely van ahova elbujhat vihar esetén.Naponta 2x fog jönni valaki etetni meg itatni.Nagyon sajnálom itthol hagyni,féltem,nem tudom mit fog csinálni 6 napon keresztül szinte egész nap egyedül.Az a helyzet hogy ő az utcárol került hozzánk,és félek,hogy ha látja hogy nem vagyunk otthol sokáig,meg akar majd szökni mikor mennek etetni őt.Szerintetek lesz valami gond?Annyira sajnálom szegényt.Nemis tutom h fél-e mikor dörög s villámlik,mert eddig vihar esetén mindég bent volt velünk a házba.Mi lesz szegénykémmel?:(
2010. júl. 1. 12:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy mostanában vihar lesz.Az előző kutyám félt a villámlástól , de volt hogy majdnem 2 hétig volt egyedül itthon (naponta kapott vizet meg kaját szomszédtól) , de nem lett semmi baja , majd kibújt a bőréből mikor hazaértünk :)
2010. júl. 1. 12:57
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs valami haverod aki törödne vele 6 napig? tehát vállalná és el vinné sétáltatni? Én még csak 2 napra hagytam itthol a kutyuskáimat de akkor anyukám öccse bevállalta őket!De nagyon örültek mikor haza értem!:)

ha van haverod aki elvállalná a sétákat vagy épp az udvarban a játszást akkor a kutyud is jól érzi majd magát! Nem fog unatkozni!:)

2010. júl. 1. 12:58
 3/26 A kérdező kommentje:
Hát aki jön etetni meg itatni az mondta hogy majd játszik vele,meg majd elviszi kocsikázni(mert azt nagyon imádja a kutyus:D) de azon kivül egész nap egyedül lesz szegény
2010. júl. 1. 13:00
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

szia!

hát nekem nincs kutyusom de ez az elutazás azért nem jó ötlet mert neked végig lelkifurdalásod lenne leesett h jószívű gyerek vagy :):):)hát mostanában nem mondanak rossz időt ez is igaz de ha kíváncsi vagy rá hogy én mit tennék nem rossz tanácsnak hanem jónak szánom olyan helyre kellene mennetek ahová vihetitek vagy majd jövőre mennetek addig is kitapasztani hogy hogy viseli az egyedüllétet sajnálom de egy kutyus nagy felelősség

nagyon szép dolog hogy befogadtátok :)amúgy lehet hogyha játszanának vele meg elvinnék autózni meg ienek akkor nem is viselné rosszul :)

2010. júl. 1. 13:07
 5/26 anonim ***** válasza:
81%

ha nem gyerek vagy akkor ne haragudj elnézést

előző vok

2010. júl. 1. 13:08
 6/26 anonim ***** válasza:
82%

megint előző vok :)

most olvastam ha elviszi kocsikázni megeteti megitatja játszik vele meg napközben alszik majd egyet akkor nem hinném hogy bármi baj lenne:)

meg kellene beszélni a szüleiddel ezt az egészet és telefonon tartani a kapcsolatot azzal aki vigyázz addig is a kutyusodra amíg távol vagy :)

2010. júl. 1. 13:11
 7/26 A kérdező kommentje:
Az a helyzet h ezt az utazást már nem mondhatom le,mert külföldre megyünk és nagyon drága volt a repülőjegy.Amugymeg aggódok az időjárás miatt,mert tegnapra se mondtak rossz időt,de közbenmeg olyan vihar volt hogy még a szomszéd házteteje is az udvarunkon landolt.Egyébként jövőhét csütörtökön megyek.
2010. júl. 1. 13:17
 8/26 A kérdező kommentje:
Amugymeg 17 éves vagyok...xD
2010. júl. 1. 13:27
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki megy etetni, itatni, nem tudja magához venni a saját házába/lakásába arra a 6 napra?
2010. júl. 1. 13:33
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Én egy éjszakánál többre nem hagyom otthon.

Egyszer próbáltuk megszökött bánatában.Kutyapanziót javasolnék inkább.

2010. júl. 1. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!