Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hagytátok már magára a kutyáto...

Hagytátok már magára a kutyátokat több napra? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a gond,hogy én és a szüleim elutazunk 6 napra.Van egy keverék kutyusom,kb. 1 éves,és nagyon igényeli a társaságot,állandóan játszana meg simogatni kell.Sajnos őt itthol kell hagyjam.Nagyon félek,nehogy rossz idő legyen,mert a kutyaház amit csináltattunk nem lesz kész addigra,és csak egy kicsi hely van ahova elbujhat vihar esetén.Naponta 2x fog jönni valaki etetni meg itatni.Nagyon sajnálom itthol hagyni,féltem,nem tudom mit fog csinálni 6 napon keresztül szinte egész nap egyedül.Az a helyzet hogy ő az utcárol került hozzánk,és félek,hogy ha látja hogy nem vagyunk otthol sokáig,meg akar majd szökni mikor mennek etetni őt.Szerintetek lesz valami gond?Annyira sajnálom szegényt.Nemis tutom h fél-e mikor dörög s villámlik,mert eddig vihar esetén mindég bent volt velünk a házba.Mi lesz szegénykémmel?:(
2010. júl. 1. 12:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ááá nem..nagyon kicsi lakásban laknak 3an szoval nem.:(
2010. júl. 1. 13:53
 12/26 A kérdező kommentje:
Sajnos erre énfelém nincsenek kutyapanziók.
2010. júl. 1. 13:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyámat márhagytuk itthon 1 hétre, de akkor a bnőm nél lakkott, de volt h csak valaki átjött hozzá, csak a lényeg h legyen biztonságos a kerités és az udvar. Ne aggódj, minden rendben lesz, de ha lehet azzal aki majd foglalkozik vele naponta v 2naponta beszélj vle telón. Am ha megkérdezhetem hova mentek? Jó nyaralást!
2010. júl. 1. 13:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem lehet h az a barátod költözik oda aki eteti majd, addig amíg elutaztok? (esetleg valami kis összeg fejében, h mégse ingyen legyen)
2010. júl. 1. 14:14
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi csináltunk már ilyet többször, ráadásul télen. A szüleim mindig így oldották meg. Nem vagyok rá büszke, meg én is minden ilyen esetben halálra aggódtam magam, de sosem volt semmi gond, szerintem nálatok se lesz. Önmagad megnyugtatására meg tényleg az a legjobb, ha tartod a kapcsolatot telefonon a gondozóval.
2010. júl. 1. 14:24
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt csekkoljátok, h mennyire biztonságos a kerítés. Mert ha atombiztos akkor hiába akar(na) kiszökni és utánatok menni, ha nem tud. De ha van rajta - bármilyen pici rés, lyuk, könnyen aláásható stb - akkor könnyedén megtalálja a módját h kijusson, ha akar.
2010. júl. 1. 14:40
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

Én csak egyszer egyeztem bele, hogy a kutya (kertesház, kinti kutya) otthon maradjon egyedül amig mi elmegyünk pár napra (szintén reggel- este mentek etetni).

Elutaztunk szerdán aztán szombat reggel hívott az aki ment etetni, hogy nincs meg a kutya. A keritésen kimászni nem tudott, alatta kiásni nem lehetett és smmilyen lyuk nem volt a keritésen, csak egy marék (9 és 1/2db) ANDAXIN tablettát találtunk a nagy kapun belül.

A kutya sohasem lett meg, nem tudni mi történt vele...

(Előtte kb: egy héttel az egyik (kissebbség) szomszéd kölykei leakarták fújni egy kis méretű rikító sárga flakon + erős kék színű tetejű valamivel (amit és kutya rísztó spray- ként azonosítottam) és akkor elkezdtem üvőlteni a kis korcsokkal, hogy ha egy ujjal is hozzáérnek a kutyámhoz kitapsom a sz@rt is belőlük)

Akkor megfogadtam, hogy soha, de soha többé nem hagyom egyedül (hosszabb időre) a kutyámat, inkább itthon maradok.

2010. júl. 1. 15:37
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, három napra. Voltak itthon mások de ők csak etették meg itatták. Gond nélkül kibírta, de ő nem túl érzékeny.
2010. júl. 1. 15:56
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
Én nem hagynám magára. Inkább olyan helyre mennék, ahová vihetem a kutyát. Pl: Balatonnál biztos van olyan kemping, vagy bérelhető nyaraló, ahol szívesen látnak kutyástul.
2010. júl. 1. 17:31
 20/26 anonim ***** válasza:
83%

A között h otthon hagyom egyedül a kutyám és a viszem magammal nyaralni között van átmenet...: kutyapanzió, odaköltözik az aki eteti, megkérek egy barátot h vigyázzon rá.

Én nagy kutyás vagyok, de nyaralni csakis kutya nélkül. Így ezt a részét maximálisan megértem. Az megint más kérdés h sosem hagynám úgy otthon a kutyámat h valaki kétszer fél órát ránéz. Ez egy érzékenyebb kutyánál aki hozzá van szokva h a nap nagyrészében vannak körülötte, bent van a lakásban, kommunikálnak, játszanak vele, simizik, azt megviselheti.

2010. júl. 1. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!