Hagytátok már magára a kutyátokat több napra? (többi lent)

Én csak egyszer egyeztem bele, hogy a kutya (kertesház, kinti kutya) otthon maradjon egyedül amig mi elmegyünk pár napra (szintén reggel- este mentek etetni).
Elutaztunk szerdán aztán szombat reggel hívott az aki ment etetni, hogy nincs meg a kutya. A keritésen kimászni nem tudott, alatta kiásni nem lehetett és smmilyen lyuk nem volt a keritésen, csak egy marék (9 és 1/2db) ANDAXIN tablettát találtunk a nagy kapun belül.
A kutya sohasem lett meg, nem tudni mi történt vele...
(Előtte kb: egy héttel az egyik (kissebbség) szomszéd kölykei leakarták fújni egy kis méretű rikító sárga flakon + erős kék színű tetejű valamivel (amit és kutya rísztó spray- ként azonosítottam) és akkor elkezdtem üvőlteni a kis korcsokkal, hogy ha egy ujjal is hozzáérnek a kutyámhoz kitapsom a sz@rt is belőlük)
Akkor megfogadtam, hogy soha, de soha többé nem hagyom egyedül (hosszabb időre) a kutyámat, inkább itthon maradok.

A között h otthon hagyom egyedül a kutyám és a viszem magammal nyaralni között van átmenet...: kutyapanzió, odaköltözik az aki eteti, megkérek egy barátot h vigyázzon rá.
Én nagy kutyás vagyok, de nyaralni csakis kutya nélkül. Így ezt a részét maximálisan megértem. Az megint más kérdés h sosem hagynám úgy otthon a kutyámat h valaki kétszer fél órát ránéz. Ez egy érzékenyebb kutyánál aki hozzá van szokva h a nap nagyrészében vannak körülötte, bent van a lakásban, kommunikálnak, játszanak vele, simizik, azt megviselheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!