A tüzelés hányadik napjától fogamzo képes a kutya?
Egy 3 éves labradorunk van.
Most tuzel, az 5.napjaban van.
Szeretnénk parozatatni.
Már éppen meg volt beszélve az időpont, és ekkor a kutyánk kiszökött egy hím kutyával.
Kb. 4 órát lehettek kint. Szerintetek vemhes?
0 tudással ne szaporíts. Tenyésztő meg nem vagy.
Kétségbeejtő, hogy a lódoktorotoknak sincs több esze.
Az pedig undorító, hogy beteges keverék kutyákból csináltok pénzt.
Az ilyenek miatt van tele minden menhely és sintértelep. Ezerszer több a kutya, mint amennyinek hely van.
Az elletéssel nem csak a saját kutyádat kínzod meg módszeresen, hanem még 1000+ másikat is. Vagy számon tartod, hogy mi lesz a sorsa a kutyáknak amiket "létrehoztatok"? Biztos vagy benne, hogy nem hajítja a ki a gazdája pár év után? És ha azokat a kutyákat is majd tovább szaporítják a buta tulajdonosaik pénzszerzés céljából?
Én tuti nem tudnék nyugodt lelkiismerettel elaludni az éjjel, ha ennyi borzalmas dologért lennék felelős, mint ti.
Esetleg nem kellene szaporítani! Se hozzáértésetek, se felelősség tudatotok nincs. Valójában ennyire egyszerű embereknek kutyát sem kellene tartani.
Inkább dolgozz, ne a kutyából akarj pénzt!
Nyugi szapikàm, ilyenkor még nem veszi fel a kant.
Tudod, mélységesen megvetlek a butaságodért, idiotizmusodétt, gőgödért, te utolsó semmirevaló, lusta szaporító, te!
Egyszer téged kéne megelletni, kívánom neked!
Tenyésztő vagy? Nem? Akkor ne szaporíts!
Én sem operálok, mert nem vagyok orvos!
Ha szerencsétlen kutyád érdekeit néznéd akkor már rég ivartalanítottad volna! Nem öröm neki a szülés! De gondolom kell a lóvé...Tiszta szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!