Kutyák tüzelési időszaka mikor kezdödik?
A kan kutyáimmal felszoktunk menni a kertbe és ottszoktak szaglászni futkosni stb..
Poráz nélkül szoktam velük felmenni. De most félek hogy maguktól elmennek. Régebben is szöktek meg de a kerítést már megjavítottuk.
Ivartalanítani pedig nem fogjuk öket.
Amig tart ez az időszak addig ne menjek el velül sehova?
Bármikor, ez az adott kutyától függ, nem általánosan időszakos dolog, mint mondjuk a téli álmot alvó állatoknál a téli álom időszaka.
Mellesleg nem értem, miért nem akarod ivartalanítani a kutyáidat, irtó nagy felelőtlenség. Megérdemelnéd, ha meglépnének, az ilyen hülye gazdi miatt van annyi baleset meg gazdátlan kutya. Ha már nem ivartalanítva került volna hozzám a kutyám, ez lett volna az első dolgom.
Nembízom a helyi a körzeti dokiban.
Kiherélt az egyik kecskékent meg 3 malacot abból 2 malac és a kecske is pár órán belül meghalt. A kutyáimat pedig nagyon szeretem. Nem akarom hogy emiatt haljanak meg...
Más orvos is van, és kutyaszállítás is van, nem a kifogásokat kell keresni. A legbiztosabb mód a tüzelési problémák megfékezésére az ivartalanítás.
Másik dokihozz kell őket vinni. Van olyan szuka amelyik tél közepén is hajlamos tüzelni tehát bármikor. Nincs konkrétan időhöz kötve. Amikor éppen jön.
Keress egy jó dokit és a herélés 10 perc alatt megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!