Miről ismerszik meg egy rossz vagy jó minőségű táp? (milyen összetevők, stb. )
Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 16:40
1/3 anonim válasza:
Rossz, ami:
- olcsó, VAGY
- sokat van reklámozva
Jó, ami:
- nem felel meg a fenti két kritériumnak
2/3 anonim válasza:
Rossz minőségű táp:
Gabona az első helyen szerepel az összetevők között
Kevés hús
Az állati melléktermékek jelenléte hús helyett
Növényi melléktermékek
Pontosan meg nem nevezett összetevők (mint a fentebb említett melléktermékek)
Nem természetes aromák, színezékek
És kukoricával, búzával, árpával, szójával van tele
Jó minőségű:
Hús az első helyen, lehetőleg minél nagyobb százalékban és szárítva.
Gabonamentes vagy kevés gabonát tartalmazó
Színezék, ízfokozó mentes
Hozzáadott plusszok, mint porckivonat, glükozamin forrás, yucca, lazacolaj, sörélesztő
Gyümölcsök, zöldségek
3/3 anonim válasza:
Gyenge tápokon nem nagyon vannak részletezve az összetevők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!