Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Taste of the wild kutyatáp...

Taste of the wild kutyatáp rossz emésztésű kutyának? Esetleg más tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hónapja került hozzám egy kb fél éves befogadott agár kutyus, és azóta egyszerűen nem akar beállni a széklete. Féregtelenítés többször ismételve megtörtént, illetve mielőtt hozzám került megvolt az általános kivizsgálás a dokinál, és már több tápot is kipróbáltam (Brit, Eukanuba, Chicopee - utóbbi kettőből bárányosat, de abban is volt pár % csirke), de egyre csak rosszabb.

Allergiára gyanakszom (lábrágás, faroktő nyalogatás), de tudom hogy teszt nélkül nehéz kiszűrni hogy mire allergiás egy kutya pontosan, de elsőkörben megpróbálnék egy csirke és gabonamentes tápot, így esett a választásom, a Totw-re. (Erre: [link] Szerintetek ez jó lehet, vagy pl egy halas táp könnyebben emészthető?

Vagy esetleg DaDo, Brit care, vagy bármi más ötlet amivel van tapasztalat hogy helyrerakta a kutya emésztését? Árban 1500/kg az ami max belefér kb. És eddig semmi gond nem volt a szobatisztasággal pl, de mostanra ott tartunk hogy pár órára otthon hagyom és mire hazaérek késő, mert nem tudja tartani a fosit. :( Mindeesetre most elkezdett szedni egy immunerősítőt, amire sokan esküsznek hogy helyrerakta a kakit (Humac), de mindenképp szeretném megtalálni azt a tápot ami jó neki.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 18. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a Pacific Streamot adnám első körben.
2019. jan. 18. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Durván allergiás kutyámnál beváltak a minōségi halas tápok, azoktól semmi baja, egy próbát megér. Emésztés problémásnál pedig nekem a Markus Mühle vált be.
2019. jan. 18. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
a dr. Claudersnek vannak sensitiv tápjai, érdemes megpróbálni. (halas, lazacos, szarvasos, bárányos) De az is lehet, hogy még nem nyugodott meg a kutya teljesen, a hig széklet oka lehet a stressz is, a rágásé pedig ha eddig kint volt tartva, most meg bent.(hőmérsékletkülönbség)
2019. jan. 19. 07:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Enyém is érzékeny emésztésű, a hagyományos (csirke, kukorica) tápoktól nagyon lágy a végterméke. Most Select Gold Sensitive Lamb & rise tápot eszik, teljesen rendben van. A Josera (Mini Deluxe és a Lamb & rice változat) is jó volt, csak most nem tudtam rendelni. A Select Gold ára szerintem pont belefér a keretbe. Vannak nála jobb tápok is ilyen árban, de mivel ez végre bevált, maradunk ennél.
2019. jan. 19. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
30 % fehérje alatt maradjatok, a sok fehérje érzékeny emésztésnél nagyon be tud kavarni. A Wolfsblut tápjai között sok van, ami allergiás kutyusoknak jó, még struccfehérjés változata is van. Nagy kiszerelésben vásàrolva beleférhet a keretbe. Ajánlom még a RN Wilderness bárànyt.
2019. jan. 24. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!