A Brit Premium rossz táp? Baj ha a kutyáim ezt eszik?
Ez az egyik legjobb táp.Jó az ára is és közép felső kategóriás.:)
Doki szerint is nagyon jó!
Az ismerősöd szerint melyik a jó táp?
A kategóriájában, ár/beltartalom arányait tekintve nem rossz táp.
Természetesen vannak tőle jobbak is, de ki mit tud megfizetni. Az Acana egy magas kategóriás táp kiváló termék, de a legolcsóbbja is 1400Ft/kg. De hiába jó nem minden kutya egyforma így az emésztésük sem az.
A Brit ezerszer jobb mint a szupermarketekben kapható szemetek bármelyike. Egyáltalán nem baj ha ezzel etetsz. Évente tarts mellé egy vitamin kúrát és rendben vagytok. Az állatorvosotoktól kérj tanácsot ő milyen vitamint készítményt ajánlana.
Gagyi bizony.
Hiába van benne a 41% "friss hús", ha kivonod belőle a vizet a tápgyártás során, akkor nagyon kevés a tényleges fehérjetartalom, már ami a húsból származik.
Viszont van benne jó sok rizs,búza meg kukorica.
Barátnőm ezzel a táppal etetett sokáig, de nagyon leromlott a minősége az utóbbi években, sokszor volt már gyárilag avas a táp, pedig bőven lejárati időn belül volt (1 év múlva járt volna le..). Nem figyelhetnek túlzottan a gyártás során a minőségre...
Volt, hogy nem érkezett meg időben a táp a kutyáknak és nem volt itthon elég hús, gondoltam elszaladok az állatorvoshoz és gyorsan veszek valamit, sajnos pont a Brit premium volt normális áron. Hazavittem, kibontottam, tömény avas szag csapott meg. Á, kicsit se voltam ideges....Lejárat: bő 1 év múlva.
Sokan etetnek Joserával, azok nagy kiszerelésben jó áron vannak.
Esetleg Profine?
Összetétele a márka honlapjáról, sajnos csak angolul van fenn, lefordítva:
Csirke 40% (szárított 20%, csirkehúsliszt 20%), kukorica, burgonya 20%, csirkezsír 8%,szárított alma, sörélesztő, hidrolizált csirkemáj 2%, rák 1.5%, lazacolaj 1%, tengeri alga 0.5%, glukozamin szulfát 0.02%, katánggyökér 0.018% + pár növény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!