Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Támodott már itt meg valakit...

Támodott már itt meg valakit kutya?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mennyire volt súlyos, ha megharapott,( és nem csak letepert pl) és mennyire ilyedtél meg? Hogy törént, és milyen fajta kutya volt?

2019. jan. 18. 15:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%

Most le lehet pontozni.

Kutyasuliba voltunk. Egy kistestű kutyám van és megtámadta egy kaukázusi. A hasánál elkapta az idióta gazdája meg csak nézte erre é rohantam oda a kutyát egy párszor megrugtam és utána meg enegm akart megtámadni de a gazdája nagynehezen megfogta és utána még ő volt megsértődve, mert ő szerinte az én kutyám támadta meg az ővét, de mindenki megmondta, hogy nem mivel az ő kutyája rohant az enyémhez az enyém az kb. 10m volt tőle. A kutyám súlyosan megsérült, az állatorvos azt mondta, hogy csoda, hogy megmaradt. Utána a kutya drága gazdája megkapta a csomogját, amikor mentünk megint fél év múva ott volt és beszologatott nekem, hogy milyen hülye kutyám van, hogy "megtámadta az ő kutyáját" aztán akkor voltam 14 éves (lány) fölidegesített és egy akkorát bevertem neki, hogy megzúzodotz az orra (még mindig nem értem, hogy hogyan sikerült) utána valahogy megváltozott.

2019. jan. 18. 17:58
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Tíz voltam, amikor kiskutyanézőbe mentünk szomszédokhoz. Szapis golden keverék, nekem akkor lett saját kiskutyám, elkapta az anya a vádlimat. Nyolc éve volt, megvan még a nyoma.
2019. jan. 18. 18:16
 23/27 anonim ***** válasza:
94%

Kb fél éve. 2 póráz nélkül sétáló labrador. Kutya nélkül voltam, de gyerekkel. Senkinek nem kívánom azt az érzést.

A kisfiam és a kutyák közé próbáltam állni miközben azok acsarkodva közelítettek. Próbáltam ordibálni az idita gazdájának akit kb sehol nem láttam. Közben próbáltam előkotorni a táskámból a medveriasztót.

Gyorsan eliszkoltak. Sajnos mi is belélegeztük némileg, de néhány perc alatt még egy 4 éves is leküzdötte. Inkább ez, minthogy hagytam volna. Ha nem cselekszem kitudja mi történik...

2019. jan. 18. 22:23
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a barátnőmékhez mentem, amikor észrevettem, hogy kiszökött a szomszédjuk kutyája. Nagyon vehemensen védte a "saját" területét (amin kívül volt??)

Szerencsére nem harapott meg, sikerült egy kiáltással elijeszteni.

A barátom kutyája viszont mindig nekem akar jönni, egyszer egy kicsit meg is kapta az ujjamat, de nem történt komolyabb sérülés.

2019. jan. 18. 22:25
 25/27 anonim ***** válasza:
95%

Az általános iskolámtól nem messze volt egy német juhász kutya, akit sokszor piszkáltak az oda járó gyerekek, úgyhogy nem kedvelte őket, tizenpárat meg is harapott már. Egyik nap kb. 8-9 éves koromban mentünk hazafelé az egyik barátnőmmel, aki meglátta, hogy nyitva van a kutyás ház kapuja, ezért elkezdett visítozni. Én voltam a kapu felőli oldalon, az én combomba harapott bele a kutya. Szerencsére vastag, téli nadrág volt rajtam és a kutya sem harapott akkorát, úgyhogy egy jó adag méretes véraláfutással és némi hámsérüléssel megúsztam. Utána édesapámmal visszamentünk, beszélt a gazdájával, elkérte az oltási könyvet és ennyi. Valahogy az iskolában is megtudták, mert rákérdeztek, hogy mi is volt.

A kutyát nem hibáztatom, azok a csökkent értelműek tényleg heccelték a kerítésen keresztül, a kapunak nem kellett volna nyitva lennie.

2019. jan. 19. 21:23
 26/27 lugoka ***** válasza:
Falun kívül sétáltam egyedül és majdnem ráléptem két németjuhászra. A fűbe feküdtek. Ők is meglepődtek, de mivel nem ijedtem meg így csak keringtek körülöttem. Aztán elmentünk sétálni és megkerestük a gazdájukat.
2019. jan. 21. 10:34
 27/27 anonim ***** válasza:
22%

Gorkorizasnal ramfogott egy kistestu kutya. Aztan jott a gazdi es elhivta. Nekem is van azota kutyam. Szeretem oket.

Itt sok valaszolo feltetelezeseket ir le. H ki tudja mi lett volna. Egy kutya nem szokott emberre tamadni ok nelkul. De ezt a buta emberek nem tudjak. Sajnos sok a rosszindulatu feltetelezes.

A varosi kutyak nem olyanok,mint a kerteshszba tartott szocializalatlan kutyak. De hat a videkrol pestre jott emberek nehezen fogjak ezt megerteni.

A koborkutya altalaban kajat akar.

2019. febr. 22. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!