Férjemet az utcán egy kaukázusi.Kiszökött az egyik udvarról, és letámadott egy motorost, alig tudott elmenekülni.Közben jött egy nő arrafelé, a férjem kiment hogy nehogy őt is megtámadja, erre ráugrott a férjemre.A karjával próbálta elhárítani, a nyakán a bőrt megfogta neki, dulakodtak, mire a gazda kiszaladt szerencsére.A férjem karját csúnyán összemarta.
Én utcáról befogadtam egy puliszerű kutyát, még aznap beszorult a lába a kerítésrácsba, ki akartam szabadítani, és biztos fájt neki, jól belemart a karomba.Veszettség ellen kaptam oltásokat, mert nem lehetett tudni, be volt-e oltva.
2019. jan. 18. 15:26
2/27 anonim válasza:
Óvodás koromban történt. Mindig féltem mamámék kutyájától, de elhatároztam hogy na jó, megsimogatom és kibékülök vele. Hát kár volt. Épp disznóvágás volt és kapott valami maradékot belőle, meg akartam simogatni erre arcon harapott. Dőlt a vér meg minden, szerencsére megúsztam pár icipicike heggel. Egy a szám sarkánál egy a szemöldököm alatt, egy az arccsontomon. De nagyon szeretem őket továbbra is
2019. jan. 18. 15:41
3/27 anonim válasza:
Igen, német-juhász támadt rám. Megijedtem mikor elkapta a karomat. Két dolog volt a szerencsém: Hogy kabát volt rajtam, és hogy a támadás előtt pár nappal mondták el mit NEM szabad csinálni ha megtámad egy kutya. Ijedtemben azt csináltam amit tanácsoltak. Nem húztam a karom, hanem toltam a kutya felé-és tényleg engedett a harapásból. Így kiszabadultam a fogai közül (akit nem harapott meg kutya, az elképzelni nem tudja milyen erős a fogásuk még vastag ruhán át is. ) Utána sikerült az orrán megütnöm. Utólag jöttem rá miért jött nekem, akkor fel sem fogtam: a kölykére léptem véletlenül, a kicsi visított, az anya persze védte. Ahogy hátráltam - bevallom nem tudatosan a kölyöktől, csak az anyától akartam távol kerülni-, az anya már csak ugatott meg hörgött. Ismerősnél történt szinte azonnal elkapták a kutyát, megúsztam egy erős zúzódással ahol elkapott. És hogy mennyire ijedtem meg? Nem tudom hogy lehet leírni. szerintem nem igazán voltam észnél annyira. Máig nem tudom hogy csináltam azt amit kell ilyenkor.
2019. jan. 18. 15:41
4/27 anonim válasza:
Egyszer gyerekkoromban a combomat kapta el egy kutya,felnőttként 2 kutya jött nekem,a kedves gazdi nem érezte,hogy kéne póráz. Szerencsére vásárlásból tartottam hazafelé és csak a szatyrot kapták el.
2019. jan. 18. 16:04
5/27 anonim válasza:
Ne írjatok neki, privátba küldözget ocsmány kérdéseket.
2019. jan. 18. 16:07
6/27 anonim válasza:
Apukám németjuhász pitbull keveréke. 2 éve. Az ajtóban álltam amikor oda jött, hogy simogassam meg. Akkor találkoztam vele először. És miután megsimogattam beleharapott a hasamba, megpróbált lerángatni a földre, de megkapaszkodtam az ajtófélfában. Szerencsére 3 pulcsi volt rajtam így nem harapott ki belőlem egy darabot de felszántotta a hasamat v ablakba, elég mélyen hogy egy 10cm es heg marafjon utána. Ezután beleharapott a térdhajlatomba de nem sikerült lerántania ismételten. Aztán elkapta a bal kezem és átharapta a gyűrűs ujjamon a hajlati izületet átlyukasztotta a szemfogával és ahogy rángatta szét is törte . Akkor begörcsölt az állkapcsa, és nem támadott újra csak rángatta a kezem. Nem pánikoltam, tudtam hogy nincs értelme, és gyepis kutya volt, abból ahogy támadott tudtam, hogy erre volt tanítva, hogy széttépjen valakit. Apa is tudta. Mikor a lábamat harapta bekiabáltam Apának, hogy szedje le rólam. A hasamat felhasította, a térdhajlatomba a 4 szemfoga lyukat csinált, az ujjamon az izületet is kilyukasztotta és széttört, nem bírtam mozgatni, behajlítani nagyon csúnya volt. Azóta sem 100% az az ujjam. Jó nagy szívás volt, de megesik.
2019. jan. 18. 16:08
7/27 anonim válasza:
Valami kistestű keverék volt. Ovis voltam, átharapta a szemöldökömet, ma is megvan a nyoma. De ugyanúgy imádom a kutyákat azóta is :)
2019. jan. 18. 16:12
8/27 anonim válasza:
#5 Akkor ez egy beteg f¤sz. Erre izgul a baromja.
2019. jan. 18. 16:12
9/27 anonim válasza:
Olyan 10 éves lehettem, egy házra vigyáztunk, ahol volt egy nagytestű befogadott kóbór kutya. A kertben labdáztam vele egyedül, amikor is egyszer csak bevadult, elkezdett morogni és a ruhámat tépni. Szerencsénre elszakította a pólómat amire megtorpant, és be tudtam hátrálni a házba.
Ha sikerült volna lerántania a fűbe, biztosan nen úszom meg ennyivel.
Kicsi voltam, amire emlékszem hogy tudtam nem szabad kétségbeesnem, és hátatfordítanom, ennek ellenére halálfélelmem volt.
2019. jan. 18. 16:13
10/27 anonim válasza:
Itt még nem. A gyk-n még soha nem találkoztam egyetlen kutyával sem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!